Et sted i byen foregår noget hemmeligt.

07 sep, 2014

Vi havde i weekenden mulighed for at se to unge og meget tatoverede kokke over skulderen, imens de lagde sidste hånd på nogle af menuerne til deres kommende restaurant.

Vi har lovet ikke at nævne for meget endnu. - Men stilen bliver:

“Fransk gourmet mad, med et strejf af dansk gadedreng…”

På de lange plankeborde, kommer man til at side, side om side, som vi blandt andet kender det fra Italien og Frankrig fortæller den ene kok, imens den anden næsten ikke kan vente med at fortælle om den gamle pladespiller, der skal leverer vintage jazz og sprøde rytmer imens man indtager menuerne og den vin der står på bordene.

Netop måden vinen bliver serveret på er relativt ukendt her hjemme - Inspirationen er hentet i Spanien, hvor det er meget normalt at man bestiller et par flasker. Tjeneren sætter en streg på flasken når man starter - og en igen, når måltidet er slut og så betaler man ellers pr. cl. der er drukket. På den måde, har man mulighed for at smage lidt mere vin end ellers forklarer kokkene.

Hele konceptet går ud på at smage..”Vi vil have de gæster der tør og ikke er bange for at skille sig ud” - “Men kom igen når vi åbner, så kan vi fortælle om hele konceptet. Lige nu er vi jo bange for at forære alle vores gode ideer væk…”

 

- Jamen ok, det gør vi så!! Imens kan du jo passende følge med her, hvis du vil være en af de første til at prøve en af Københavns nye spisesteder.

 

35

Dansk lam med rejer hentet hjem fra havene omkring os.

66

Smørebrød med æg og rejer. (Slut med burger!!!)

303

Ostebræt med forskellige danske oste.

818

Blåmuslinger med tang, æble, syrer og gedemælk.

Flere lignende artikler