City Piercing & Tattoo

3391 9132

info@citypiercing.dk
Kommentar

Når du stemmer accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev

City Piercing & Tattoo

City Piercing er professionel tatovering og piercing. Kom ind og besøg os i vores pæne, behagelige omgivelser i hjertet af København ved Israels Plads. City Piercing.
Beskrivelse
Velkommen til City piercing. Her på vores Facebook side er du velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller andet vedrørende piercing og tatovering. Vi besvarer jeres henvendelser dagligt!!
Generel information
Simon Donde: Professionel tatovør siden 1993 og piercer siden 1995. Har gennem tiden arbejdet hos bla. Miks tattoo, tattoo Cay og Tattoo John.
Åbnede egen butik, City piercing & tattoo i 1998.
Master piercer siden 1998.
Visioner og mål for City piercing & tattoo. Professionelt og kvalitet i hånd med god service. Innovativ tankegang med bestræbelse på at følge nye trends inden for tatovering og piercing.

Jannick S. Hansen: Professionel piercer siden 2006, Bodyartist (Scarification, skinpeeling og skalpelpiercing) siden 2009.
Udlært i City Piercing & Tattoo.
Førstemand i City Piercing & Tattoo.
Motivation for faget: Det spændende ved faget er, at det er fyldt med muligheder, og kun er begrænset af fantasien, og disse grænser bliver hele tiden rykket. Klinisk og æstetiske korrekte forhold er vores forudsætninger for en perfekt piercing.

Vi bestræber os på, hele tiden at følge udviklingen inden for fagene, både tatovering, piercing og scarification, ved konstant at opsøge inspiration og lære nye teknikker på forskellige seminarer i henholdsvis Tyskland, Sverige og Spanien.

Billeder