Henna tatovering

Henna tatovering

Historien om Henna / Mehndi tatoveringer og dens oprindelse. Henna / Mehndi har en meget lang historie. Mange forskellige traditioner begyndte i flere forskellige kulturer i løbet af de sidste 5000 år, og det er nu blevet en del af vores moderne historie. Henna / Mehndi har en rig og smuk fortid, herunder dokumentation for, at det oprindeligt blev brugt i det gamle Egypten for at dekorere fingre og tæer af faraonernes før mumificering. De mest almindelige anvendelse af henna tatoveringer, er inden for den indiske kultur som en ceremoniel kunstart til bryllup ceremonier. Sammen med sin smukke og iøjnefaldende kosmetiske anvendelser, er henna / Mehndi også kendt for sine naturlige helbredende egenskaber for helbredsproblemer som hovedpine, leversygdomme, hudsygdomme og meget mere.

henna tatovering

Kunstformen Mehndi varierer fra region til region, da det er en tradition, der har været en del af så mange kulturer i løbet af de sidste 5000 år. Arabiske design har tendens til at være mere blomsteragtige i deres mønstre, mens indiske design er lavet af en delikat blanding af fine linier skabe slående mønster, der dækker et større område af huden som f.eks. hænder og fødder. Du vil oftest se denne indiske tradition brugt som en del af en bryllups ceremoni. Afrikanere og Native / sydamerikanske indianere har også brugt henna tatoveringer, men deres design har en tendens til at være større geometriske mønstre i modsætning til det oftere sete delikate design fra Indien. De moderne henna tatoveringer, som nu er blevet en del af mange kulturer verden over, som ikke oprindeligt brugte denne form for kropsudsmykning, kan være ganske forskellige. Nogle mennesker vælger at bære et traditionel indisk design, mens andre bruger henna tatoveringer som en erstatning for en moderne tatoverings designs. Henna tatoveringer er blevet en meget populær måde at udtrykke sig på, uden smerter og uden en permanent tatovering.

Henna tatovering

Bortset fra henna som tatoveringer, er det også meget ofte brugt som en hårfarve. Henna hårfarve er en sikker og naturlig måde at ændre din hårfarve på i modsætning til den typiske kemiske hårfarve, som så mange mennesker bruger. Henna hårfarve er sikker og skånsom mod din hud og hår, og er et fantastisk alternativ til den meget kemiske hårfarve du vil bruge på en salon eller købe fra din lokale hårprodukt-forhandler. Henna hårfarve er helt naturligt og sikkert at bruge, mens du er gravid, da det er lavet af vegetabilske farvestoffer i stedet for kemiske farvestoffer og i modsætning til mange kemiske hårfarver indeholder henna ikke biotilgængelige blyacetat, som kan være skadelige for fosteret, især nervesystemet og hjernen.

3 Comments