Alle Tiders Miss Roxy

33 11 69 09

[email protected]
Kommentar

Når du stemmer accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev

Alle Tiders Miss Roxy
33 11 69 09
[email protected]

Pas din tatovering godt mens den heler. Pil aldrig i sårskorpen. Brug gerne creme uden Clor eller Kampher. Smør den 2-4 gange dagligt og masser af vand og sæbe er heller ingen skade til. Saltvand er heller ikke noget problem; men hold dig fra Clorvand de første 4 dage. Hold dig fra håndklæder i al den tid din tatovering heler, det samme gælder sokker/strømper hvis du har fået en tatovering på foden. Dæk evt. din nye tatovering med køkkenfilm hvis du skal have tøj direkte på den.

Du er altid garanteret et gratis eftersyn af din tatovering når du har fået lavet den hos Alle Tiders Miss Roxy. 6 uger efter du har fået den lavet plejer at være et fint tidspunkt for et eftersyn. Men venter du f.eks. 6 måneder kan der opstå farveforskel så vent ikke for længe.

Har du været uheldig og har fået din tatovering et andet sted, med et dårligt ressultat, har vi ikke noget imod at "redde" den for dig. Det kan blive både billigere og dyrere at få den "fixet". Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning ang. tatoveringer også selv om du ikke køber een.

Billeder