Art and Tattoo

29 85 22 24

[email protected]
Kommentar

Når du stemmer accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev

Art and Tattoo
29 85 22 24
[email protected]

Art And Tattoo er et nyt og unikt tattoo studie beliggende centralt i Fredericia.

Indenfor tatoveringskunsten vægtes kvalitet og hygiejne højt og hos Art And Tattoo. Derfor bruger vi kun udstyr af bedste kvalitet, ligesom alle farver naturligvis er godkendt i Danmark og EU.
Hos Art And Tattoo udføres alle stilarter indenfor tatoveringskunstens rammer, men indehaveren Jeppe Buhl har specialisere...Se mere


Lidt omkring mig selv.
Mit navn er Jeppe Buhl og jeg er ejer af studiet Art and Tattoo. Siden jeg var ganske lille har jeg elsket kunst og tatoveringer i enhver afskygning og har yderligere dyrket denne lidenskab under flere kunstrejser til bl.a. Italien, Ungarn og Thailand.
Jeg har tegnet siden jeg kunne gå og min styrke ligger især i mit talent for udformningen af de mange specialopgaver mine dejlige kunder giver mig. Jeg er 21 år men har dog allerede opnået stor erfaring gennem rigtig mange spændende og anderledes tatoveringer hvoraf du kan se et udvalg på denne side.
Hvis du går og brænder inde med en rigtig god ide eller et specielt ønske om en anderledes tatovering i din helt egen stil, kan du komme forbi og fortælle om dine ønsker og behov.

Billeder
Bedømmelser
Mette 24-07-2023
Mette 24-07-2023