Art of Ink Aarhus

66 11 90 60
Kommentar

Når du stemmer accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev

Art of Ink Aarhus
66 11 90 60

Art of Ink Tattoo Studio

Art Of Ink drives af tatovøren HP som har mere end 16 års erfaring med tatovørfaget. HP har håndplukket alle tatovørene hos Art of Ink til at mestre frihåndstatovering.

Art of Inks tatovører arbejder inden for alle stilarter og størrelser tatoveringer. Lige fra tekst til fotolignende portrætter.

Art Of Inks tatovører har specialiseret sig i frihåndstatovering og Cover Up. Frihåndstatovering er din sikkerhed for et helt unikt stykke kunst, som der med garanti ikke findes det samme af i verden.

Art of Ink retter og dækker dagligt gamle og grimme tatoveringer. Såkaldt Cover Up tatovering. Så har du en tatovering du er træt af, så snak med en af tatovørene om hvilke muligheder du har for at få den dækket eller rettet.

Billeder
Bedømmelser
jeg har 16 tatoveringer og har fået lavet 14 af dem hos Art of Ink i Århus og det er der flere grunde til Personalet er fremragende til at tage sig af deres kunder og forstående for at det kan være grænseoverskridende, specielt første gang! De har kun givet mig positive resultater og hvis noget har skulle gøres bedre, så er det blevet gjort, bliver ved hernede så længer jeg vil have tatoveringer, selv hvis jeg ikke bor i Århus!
Anders Iversen 25-12-2023