Guldmann Tattoo

24 81 74 72

[email protected]
Kommentar

Når du stemmer accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev

Guldmann Tattoo
24 81 74 72
[email protected]

Har du lyst til at bestille en tid hos Guldmann?
Ring eller skriv på Tlf. 24 81 74 72, fra mandag til torsdag imellem klokken 19-20!

http://guldmanntattoo.webs.com/

Mit navn er Michael Guldmann Larsen, eller i daglig tale bare Guld eller Guldmann. Jeg er tatovør af Guds nåde og har arbejdet professionelt med det siden 1983. Det er over 30 års erfaring! Jeg er oldtimer tatovør, med en forkærlighed for de klassiske sømandstegninger, det skyldes nok min tilgang til faget via de gamle mestre som Tato Jim fra aarhus, Tato Ole, samt Tato Jack fra Nyhavn.
I mit daglige virke er det dog ikke sømandstatoveringer som jeg laver flest af. Jeg spænder bredt i mit virke, men har Black and Grey tatovering som hoved tema i det daglige.
Jeg har arbejdet for og sammen med så mange forskellige tatovører, såsom
Bubi i Odense, som var min oprindelige mester,
Jack og Bimbo i Nyhavn,
Tato Svend fra Nyhavn/Lillestrandstræde,
Tato Jan i Vejle, og
Steen Rasmussen i Odense.
Danny Hansen som arbejdede hos Tato Ole er nok ham jeg lærte mest af uden hans vidende - simpelthen ved at betragte hans arbejde og suge alle hans guldkorn til mig. Tato Ole var også en stor inspirator, da han havde været i faget i 40 år da jeg lærte ham at kende, og knowhow fra en veteran er som diamanter... Uforgængeligt!
I dag har jeg mit studie på min bopæl hvor 100m2 staldbygning er lavet om til formålet. Jeg arbejder udelukkende efter tidsbestilling for at give mine kunder den bedste service... Så ring trygt for en sikker tatovering.

Hvorfor mig?
Da jeg er en ærlig tatovør, er jeg ikke ked af at fortælle hvis jeg ikke magter en opgave, men kan altid henvise til en anden tatovør som kan. Det var der andre som kunne lære noget af! Kunden skal altid have det bedste i respekt for deres krop. Hvem har lyst til at gå rundt med en fuser tatovering? Jeg gør ikke. En dårlig holder jo lige så længe som en god.

Billeder