Havnegade Tato

75 72 00 99

[email protected]
Kommentar

Når du stemmer accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev

Havnegade Tato
75 72 00 99
[email protected]

Havnegade Tato er en ny shop som er åbnet på Havnegade i Vejle.
Shoppen bliver styret af drengene fra det tidligere Pirate Island Tattoo Vejle.
de har nu valgt at smide træbenet og klappen for øjet og startet deres helt eget med en ny stil nyt navn nye omgivelser nye lokaler samme gode betjening og kvalitets arbejde og selvfølgelig gratis kaffe til kunderne.
Drengene har valgt at Kalde shoppen for Havnegade Tato og staver det på den 100 år gamle måde bare for at være lidt anderledes.
Generel information
Hos Havnegade Tato gør de meget ud af at lave unikke tusser og vælger derfor selv at tegne hvad de laver.. drengene har hver deres tato og tegne stil så der er bred mulighed for få lavet lige det du ønsker dig. Tatovørene vil helst inspireres af deres kunder ved en samtale hvor du fortæller om hvad du godt kunne tænke dig og måske viser nogen billeder af noget du har fundet hvor de så tegner noget til dig ud fra hvad du fortæller og viser så du får noget unik og ikke en kopi af en anden persons tato.
Hos Havnegade Tato gør de meget ud af renlighed og at alt er sterilt. de bruger derfor kun engangs udstyr i alt hvad der kan købes till engangs brug lige fra nåle til farver. de har selv autoclave i butikken til at sterellisere de greb som de bruger når de tusser autoclaven bliver renset og testet ugenligt for at sikre 100 % sterelitet. grebet bliver selvfølgelig skiftet mellem hver kunde. butikken bliver rengjort og desinficeret hver morgen og tato stationer bliver desinficeret mellem hver kunde så du kan være sikker på en ren bakterie fri tato.

Billeder