House of Ink Haderslev

73 57 13 38

[email protected]
Kommentar

Når du stemmer accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev

House of Ink Haderslev
73 57 13 38
[email protected]

House Of Ink´s første studie blev grundlagt i 2009 i Haderslev af Kenn Egtved.

og siden hen er der blevet åbnet studier i Århus, Kolding, Odense og Tønder.

House Of Ink er et Tattoo Studie som udelukkende bruger topprofessionelle tatovører, som vi personligt har været i udlandet til forskellige konkurrencer for at udvælge.
Tatovørerne ligger blandt EU´s bedste og der er tale om folk der virkelig kræser for detaljerne og for netop at designe den tatovering der passer præcis til dig.

Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi kan lave ALT! Nu tænker i sikkert at det koster kassen, men jeg har lavet en super aftale med tatovørerne, så vi kan endda holde priserne lidt under hvad det normalt koster i DK.

HUSK HUSK HUSK: På tatoveringer skal man ikke gå på kompromis med prisen.
Selvfølgelig kan man få lavet en tatovering til næsten ingen penge ved ham i nu kender igennem en vens ven, som sidder og tatoverer hjemme i køkkenet ­ MEN SÅ ER RESULTATET SIKKERT OGSÅ DEREFTER!

Husk på at den skal sidde der resten af livet. Desværre ser vi gang på gang folk tage det billigste sted alene pga. prisen. Og hvad sker der så? Ja så står de i vores Studie en måned efter og spørger om vi kan rette den! TÆNK JER OM FOLKENS!!! Så er det sagt! igen! :)

I GAMLE DAGE foregik det tit på den måde at man kom ind til en tatovør, så kiggede man lidt i de mapper han havde liggende og så valgte man en tatovering ud fra mapperne og så vupti, så havde man samme tatovering som 117 andre ­ SÅDAN ER DET IKKE MERE! Selvom den slags tatovører desværre stadig findes.
I dag har medierne heldigvis åbnet folks øjne for at man egentlig kan få lige præcis hvad man kunne tænke sig.

MATERIALE: For at i bliver tilfreds med jeres valg, så kræver det at i har tænkt meget over præcis hvilken tatovering i vil have. I kan evt. finde inspiration her:

www.tattoojohnny.com , www.tattoofinder.com , www.google.dk

Find din skrifttype - på www.dafont.com

Husk vi kan sagtens tegne noget i frihånd til jer hvis bare i kommer med nogle idéer printet ud på papir eller tegnet i hånden (også selvom i ikke er særligt dygtige til at tegne)

Det er tit her de fedeste tattoos opstår!

VIGTIGT!!! Hvis i vil ændre det design i har aftalt med os, så skal vi have det at vide MINDST 3 dage før tatoveringen skal laves! Dette er et krav, da vi ellers ikke kan overholde tidsplanen hvis vi på selve dagen skal sidde og tegne et nyt design.

TIDSBESTILLING: Vi ser helst at i henvender jer i Studiet, men ellers kan der bestilles tid på: Haderslev 73571338. Århus 87301338. Kolding 75531338. Odense 65351338. Tønder 42521338 (ikke sms) Ved tidsbestilling betales der et depositum på 1/3 del af prisen på tatoveringen. Dette fratrækkes naturligvis prisen når tatoveringen er færdig.

Vi har hørt rygter om at der ikke tales dansk i studiet, så: Der er altid mindst 1 dansk assistent i studiet til at betjene kunder og oversætte hvis man ikke kan tale engelsk med tatovørerne. Såvær ikke nervøs for en evt. sprogbarriere.

Mvh. Kenn Egtved ­ House Of Ink

Billeder