Hr. og Fru Tattoo

50 39 16 11

[email protected]
Kommentar

Når du stemmer accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev

Hr. og Fru Tattoo
50 39 16 11
[email protected]

Stjerner, sommerfugle, japanske tato, små eller store. Tatoveringer er en livsstil. Vælger du at få en tatovering – uanset om det er første eller tiende gang – er det ikke bare noget, du kan smide væk igen. En tatovering bærer du for livet.

Hos Hr. og Fru Tattoo i Vibycentret i Århus finder du den professionelle tatovør Ronni Froberg, som selv er entusiast, og derfor forstår betydningen i at gøre sin hud til et kunstlærred.

Tatovering i topklasse
Hos Hr. og Fru Tattoo bliver der ikke lavet tatoveringer på samlebånd. Her bliver der kredset om hvert enkelt motiv og hvert enkelt nålestik. Ønsker du en professionel tatovør, som udelukkende udfører kvalitetstatovering, så kom til Hr. og Fru Tattoo i Århus.


Uanset om du ønsker black and grey, colour, old school, tribal, sleeves, japanese, cover up, stjerner eller sommerfugle så er Hr. og Fru Tattoo din professionelle tatovør.

I tvivl om din tatovering?
Fra lokalerne i Vibycentret ved Århus er der leveret hundredevis af gode oplevelser til lige så mange tilfredse kunder. Har du en idé eller har du brug for yderligere inspiration, så kom ind til Hr. og Fru Tattoo og få en snak om din næste tatovering – intet er for småt og intet er for stort. Erfaringen viser, at de bedste idéer kommer fra dig, og så bliver de efterfølgende finpudset.

Reneste Tattoo shop i Århus
Hos Hr. og Fru Tattoo har du garanti for det reneste udstyr i Århus. Alt udstyr renses og steriliseres af top klasse autoklave både før og efter brug.

Kom ind og lav en aftale, også selv om du ikke bor i århus. For at give dig den bedste oplevelse samt bedste tattoo, bedes du møde op personligt og bestille tid til din tatovering. Samtidig får vi nemlig en kort snak om det motiv du ønsker, og hvordan det hele kommer til at foregå.

Priser
Da hver enkelt tato er forskellig, er det svært at give priser på forhånd, uden at have set det faktiske færdige design. Kom ind med dine ideer så vi sammen kan få tilrettelagt tid og omfang.

Billeder