IRON & INK VEJLE

32 20 09 10

[email protected]
Kommentar

Når du stemmer accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev

IRON & INK VEJLE
32 20 09 10
[email protected]

Velkommen til Iron & Ink Tattoo Studio Vi er et nyere studie, med shop både i Vejle og Hellerup.

Vejle – vedelsgade 75 A

Hellerup – Bernstorffsvej 67.

I Vejle hvor vi åbnede først, i januar 2011, har vi det største studie med flest forskellige artister.
Her sidder både faste artister, samt der kommer gæste-tatovører fra hele verden og bliver i et par uger eller fem, som har hvert deres speciale-område indenfor tatoveringer. I Hellerup som vi har åbnet i juli 2011, har vi Saeid som fast tatovør.
Gæste-artister vil også blive aktuelt i Hellerup senere i 2012, samt at der også vil være mulighed for at booke nogle af Vejles shoppens faste tatovører til sessioner i Hellerup i nogle weekender.

Vi går meget op i at en tatovering er for kunstens skyld, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker og sammen få en god oplevelse ud af det.

Atmosfæren i vores studier er også noget for sig selv. Vi elsker at have det sjovt med hinanden og kunderne, så du forhåbentligt får lyst til stikke hovedet ind for at hilse på, en anden gang du kommer forbi :-)
Der er altid nogle at hilse på, og få en snak med tatoveringer om.

Vores team af artister har hvert deres speciale-område de er ekstremt dygtige på, vores billedgalleri taler for sig selv. Hvis du har nogle idéer selv, enten i form af billeder eller om det er noget du kunne tænke dig at få tegnet, så skal du bare kigge forbi. Selvom de fleste billeder i galleriet er store værker der fylder rigtigt meget, laver de selvfølgelig også simple tatoveringer med f.eks. navne og fødselsdatoer.

Vi har også lærlinge i Vejle studiet, det er Line og Kevin.
Lines galleri kan findes i vores billeder, hun er utroligt dygtigt allerede og man vil kunne få nogle rigtigt gode tilbud her ved de mere simple tatoveringer.
Kevin er ikke begyndt at tatovere endnu, men hans evner til at tegne fotorealisme er ualmindeligt god, og han bliver bedre og bedre for hver tegning han kommer og viser os andre :-)

Alle perfektionistiske i deres arbejde og hygiejniske til fingerspidserne.

Lige såvel som vi går efter det perfekte resultat, går vi også efter at hygiejnen er i top! Dette er man ikke et sekund i tvivl om når man ser hvordan arbejdet foregår og hvordan forberedelserne og grundarbejdet bliver udført.

Tak fordi at du læste med, vi håber at høre fra dig

Iron & Ink Crew

Generel information

Depositum betales på

Til VEJLE:

Reg: 9402

Konto: 11128076
Danske bank til HELLERUP: Reg: 9402
Konto: 11128084
Danske Bank

Ved overførsel husk da at oplyse det mobilnummer du har oplyst ved din booking, så vi kan se hvem og hvor pengene kommer fra – MEGET VIGTIGT!!!

Samt ved booking i Vejle skriv V før dit tlf. nummer og H ved booking til Hellerup.

Iron & Ink Crew

Billeder
Bedømmelser
Jeg fik i sin tid æren af at blive smukt dekoreret af Line, en lærling ved Iron & Ink, og må sige at jeg er yderst tilfreds med både kvaliteten, prisen og servicen. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg lader mig blive tatoveret her.
Rasmus Møller Pedersen 24-11-2023
min kæreste har fået lavet en tus af Jesper i dag d. 15.12.2015, det har du gjort rigtig godt Jesper...
mickei aagaard 15-12-2023
ville lige give et par godkendte ord herfra. super flot arbejde fra Charlotte fra Vejle afdelingen. pga af en misforståelse ang en booket tid, Stod Søren som er Store maneager i Vejle, ved sit ord, at vi skulle have en god pris. så alt i alt en super positiv oplevelse, som klart gør vi meget snart igen vil besøge jer, og bruge Charlotte og hendes flotte evner. tak for en god oplevelse.
Daniel 05-03-2023
Havde en super god oplevelse, og var overvældet over det smukke resultat...Tak til Mathilde fra Iron and Ink. Vejle...
Vita Hougaard 13-12-2023