Iron & Ink Tattoo Studio KBH

41 27 48 28

[email protected]
Kommentar

Når du stemmer accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev

Iron & Ink Tattoo Studio KBH
41 27 48 28
[email protected]

Velkommen til Iron & Ink Tattoo Studio Vi er et nyere studie, med shop både i Vejle og København.

Vi går meget op i at en tatovering er for kunstens skyld, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker og sammen få en god oplevelse ud af det.

Atmosfæren i vores studier er også noget for sig selv. Vi elsker at have det sjovt med hinanden og kunderne, så du forhåbentligt får lyst til stikke hovedet ind for at hilse på, en anden gang du kommer forbi :-)
Der er altid nogle at hilse på, og få en snak med tatoveringer om.

Vores team af artister har hvert deres speciale-område de er ekstremt dygtige på, vores billedgalleri taler for sig selv. Hvis du har nogle idéer selv, enten i form af billeder eller om det er noget du kunne tænke dig at få tegnet, så skal du bare kigge forbi. Selvom de fleste billeder i galleriet er store værker der fylder rigtigt meget, laver de selvfølgelig også simple tatoveringer med f.eks. navne og fødselsdatoer.

Vi har også lærlinge i Vejle studiet, det er Line og Kevin.
Lines galleri kan findes i vores billeder, hun er utroligt dygtigt allerede og man vil kunne få nogle rigtigt gode tilbud her ved de mere simple tatoveringer.
Kevin er ikke begyndt at tatovere endnu, men hans evner til at tegne fotorealisme er ualmindeligt god, og han bliver bedre og bedre for hver tegning han kommer og viser os andre :-)

Alle perfektionistiske i deres arbejde og hygiejniske til fingerspidserne.

Lige såvel som vi går efter det perfekte resultat, går vi også efter at hygiejnen er i top! Dette er man ikke et sekund i tvivl om når man ser hvordan arbejdet foregår og hvordan forberedelserne og grundarbejdet bliver udført.

Tak fordi at du læste med, vi håber at høre fra dig

Iron & Ink Crew

Billeder
Bedømmelser
Bedste service. Bedste artister. Fed forretning. :) 99% tilfreds med alle de gange jeg har været der..
Aiman 11-11-2023