Mjølner Tatovering

86 12 12 73

[email protected]
Kommentar

Når du stemmer accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev

Mjølner Tatovering
86 12 12 73
[email protected]

MJØLNER TATOVERING er den ældste arbejdende forretning i Århus.
Gennem mere end 25 år har vi tegnet og udført tatoveringer til et stort antal danske og udenlandske kunder. Vi arbejder på et tæt personligt plan, forstået på den måde at vi tegner og formgiver din personlige tatovering ud fra dine ønsker og forlæg, hvorefter vi professionelt formgiver din tatovering specielt til det sted på kroppen og med den styrke og kraft, du ønsker den skal have.

Vi arbejder med alle stilarter. Japansk,Tribal,New school,Old school,Tibetansk,alle disse kendte
stilarter indenfor tatovering som udgangspunkt for din tatovering,og samtidig tilbyder vi dig et væld af mere specielle stilarter som vi hver især brænder for. Disse er: Nordiske mønstre fra bronzealder til vikingetid, indiske motiver samt forskellige mønstre fra Stillehavet, som vi kan tilbyde udfra vore mange rejser samt årelange samarbejde med tatovører fra disse kulturer.

Så hvis du brænder for en tatovering der er din egen. Som opfylder dine inderste ønsker om udseende og indhold og udtrykker de tanker som du gerne vil bære på din krop, så tag kontakt til os og vi vil i et samarbejde med dig give dine tanker et udtryk-din personlige tatovering.

Hvis du har specielle ønsker med hensyn til tatoveringens udførelse tilbyder vi dig også forskellige metoder. Som en af de eneste forretninger i landet udfører vi også tatoveringer uden brug af elektricitet og maskiner. Gennem en håndstukket tatovering kan du tilføre din tatovering en ekstra dimension,- at få den lavet som mennesker gennem historien altid er blevet tatoveret.

MJØLNER er navnet på Thors hammer, hvis kendetegn var, at den kunne være alle størrelser, den ramte altid plet og den vendte tilbage – det samme motto har vi for vores tatoveringer.

Billeder
Bedømmelser
klaus 28-08-2023