RMC Tattoo

70 87 99 41

[email protected]
Kommentar

Når du stemmer accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev

RMC Tattoo
70 87 99 41
[email protected]

Tatovør Rikke Merete Christensen i Brande giver dig en flot tatovering - et minde for livet
Når du vælger at få en tatovering, som er et minde for livet, er det afgørende at vælge helt rigtigt. Du bør vælge en professionel tatovør som lytter til dine ønsker. En som kan give dig god vejledning om placering og hvordan du plejer din nye tatovering. Ikke mindst skal det være en, som forstår vigtigheden af fuldstændig klinisk hygiejne under arbejdet. Alt dette får du hos Brande og omegns bedste tatovør Rikke Merete Christensen RMC-Tattoo. Jeg sørger for, at du bliver glad for din beslutning. Ingen materialer eller beholdere bliver genbrugt. Hos mig vil du føle dig tryg og godt behandlet. Mine priser er fornuftige og konkurrencedygtige.

Jeg er i lære som tatovør hos: Jelling Ink (tidligere Tattookiile). Du skal dog ikke være nervøs for det udførte arbejde. Jeg påtager mig kun de opgaver, jeg er sikker på, jeg kan udføre til både din og min fulde tilfredshed.

Som kunde har du ydermere den garanti, at hvis du ikke er 100 procent tilfreds med det, jeg har tatoveret, kan Søren gå ind og rette det, så det bliver præcis, som du havde forventet.

Hvis du ønsker det, tatoverer jeg hjemme: Ørbækvej 17, 2 th. 7330 Brande og der er også mulighed for at jeg kan komme hjem til dig og tatovere dig i dit private hjem, hvis du ønsker det.

Billeder