Skin & Colors Tattoo

97 41 18 98

[email protected]
Kommentar

Når du stemmer accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev

Skin & Colors Tattoo
97 41 18 98
[email protected]

Historie

En drøm – og en kunde - der ikke ville gå væk
Det hele startede med franskmanden Laurent der i en alder af 13 år kom til den lille danske ø, Bornholm. Her startede Laurent's liv i det kolde nord, hvor han udviklede en passion for Tattoo, og forfulgte sin drøm om en dag at eje sin egen Tattoo shop.
Som 20-årig gik drømmen i opfyldelse. Laurent åbnede sin første Tattoo shop: Laurent's Tattoo. I starten drev han butikken på egen hånd, men inden længe dukkede en kunde op, som var mindst lige så interesseret i Laurent selv, som hun var i hans Tattoo's: Dorthe. Nu var Laurent ikke længere alene. De dannede par og Dorthe kom i lære hos Laurent.


"We're heading out west"
Årene gik og de begge samlede erfaring og blev klogere på faget for hver kunde de havde i stolen. Men Bornholm er jo ikke den største del af Danmark, og derfor var det begrænset med kunder. Fremtidsudsigterne for Skin & Colors Tattoo var ikke de bedste. Derfor besluttede parret at forlade venner, familie og de vante omgivelser til fordel for en af den eneste byer i Danmark uden andre tatovører, og som havde potentiale til at blive en by med et levende og aktivt byliv: Holstebro.
Parret slog sig ned i den lille midt jyske by. Her dannede Skin & Colors Tattoo sig en god, solid og trofast kundekreds der stadig følger dem i dag. På Struervej fandt de lokalerne der blev hjem for Skin & Colors Tattoo i en længere årrække, og etablerede byen første Tattoo Shop.


En god forretning skaber man selv
s Med hårdt arbejde en masse tid og energi, voksede Skin & Colors dagligt, og høsten af pokaler og oplevelser, er i dag gode minder om Skin & Colors' ungdom. Deres første lærling, Monique, gennemførte med fremragende resultater, og kunne officielt kalde sig tatovør i året 2006. Monique skabte sig hurtigt sin egen god kundekreds, mens hun arbejdede side om side med Laurent og Dorthe.

Med "familieforøgelsen" blev lokalerne på Struervej for trange, så jagten på nye lokaler gik atter i gang. I Sønderlandscentret lå de perfekte store lyse lokaler. På trods af den lidt afsides beliggenhed voksede kundekredsen, og nu for alvor også udenfor landets grænser. Butikken voksede, nye talenter kom til og inden længe startede datteren Natasja i lære sammen med endnu en lærling Wicky. Skin & Colors Tattoo har fundet sin Ungdom 2.0, og kører i bedste velgående. De efterhånden mange medlemmer ligger op til mange år på toppen endnu.

Således blev en ung mands, og senere et ungt pars, drøm om en lille Tattoo Shop til virkelighed, og her - 20 år senere - forsørger Skin & Colors Tattoo hele "Tattoo Familien".

Billeder