Skulls-N-Bones Tattoo

31 53 81 84

[email protected]
Kommentar

Når du stemmer accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev

Skulls-N-Bones Tattoo
31 53 81 84
[email protected]

Velkommen til!!
Jeg er anno 1974 , tatovør , kunstner , artist , skaber af illustrationer på hud…. Uanset hvordan man vælger at udtrykke det , er udgangspunktet det samme… jeg elsker at tage en idé og lave den om til et billede. At jeg skulle ende som tatovør er en tilfældighed , for jeg har altid tegnet meget og aldrig med henblik på at skulle leve af at tegne/male , men mere fordi jeg ikke kunne lade være.

At jeg så nu står i en situation hvor jeg pludselig kan leve af at gøre det jeg elsker , er et fantastisk privilegium som jeg er meget taknemmelig for!. Jeg er udlært i en velanset butik i Odense , helt præcist under Johnny Hansen i Fyns tattoo corner.

I disse tider hvor alle og enhver syntes at åbne tatovør studio på nærmeste hjørne som var det en grillbar , kan jeg ikke understrege nok hvor vanvittig vigtigt JEG syntes det er , at en tatovør har kundskaberne i orden. Med det mener jeg at én ting er at tatovøren kan tegne men endnu mere vigtigt er det at man har en viden om hygiejne og smittefarer… noget som de fleste “køkkentatovører” ikke aner noget om. Min mening er at man er ikke tatovør med mindre man har stået i lære i en “rigtig” butik og ikke bare hvad man har læst sig til på nettet.

Jeg har ingen favorit stilarter men laver helst Custom tatoveringer .. dvs. hvor hvert enkelt motiv er tilpasset den enkelte kunde. Jeg prøver altid at lytte til hvad kunden vil have og lave et motiv der ligger så tæt op ad kundens idé men med mit eget touch. Jeg kan sagtens finde på at sige nej til en tatovering hvis jeg ikke kan finde et motiv som både kunden og jeg selv er glad for idet , at hvis jeg ikke føler “noget” eller kan se motivet som en tatovering , er jeg bestemt ikke den rigtige tatovør for jobbet… og hvis din tatovør brænder for motivet bliver din tatovering vel også lige den tand bedre .

I min fritid spiller jeg en del musik. Jeg har spillet i 20+ år og føler musik er en meget vigtig del af mig. Du kan finde et link til mit musik ved at klikke på billedet her.

Billeder