Tatto Liz

40 60 77 55

[email protected]
Kommentar

Når du stemmer accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev

Tatto Liz
40 60 77 55
[email protected]

Fødder tatoveres kun i sommerperioden, idet der skal bæres sandaler i en uge efter. Dette for at få en perfekt heling.
Vi har alle typer design i butikken. Vi bruger dog kun vores bøger til inspiration - vi tegner alt for og sammen med klienten, som herefter får sit design med hjem. Alt dette for at få det rigtige kunstneriske islæt og for at få en unik tatovering.
Vi undgår at tatovere for småt og snørklet, idet dette bliver udvisket og sammenflydt med tiden. Vi sørger for, at vores tatoveringer også om 10 år vil være smukke, unikke kunstværker på kroppen.
Man kan altid bringe sine egne idéer, skitser, bøger, t-shirts etc. med som vi så designer udfra. Det koster ikke ekstra, fordi man skal have sit eget design. Vi beder blot om et depositum på 500 kr. som naturligvis bliver fratrukket i den endelige pris.
Priser på tatoveringer varierer alt efter størrelse, detaljer, farver - egentlig efter den tid det tager at lave tatoveringen - vi arbejder ikke på timepris, men giver en fast pris for et hvert stykke arbejde. Efter 6 uger kommer man til et gratis tjek af tatoveringen, så vi kan se, at det er helet som det skal - alt dette fordi vi vil have, at vores arbejde tager sig bedst muligt ud og som en god service til vores kunder.
Vi foreslå altid, at man lægger vejen forbi til inspiration, for at indsnuse atmosfæren i studiet, for at lade sig inspirere af alle bøgerne - derefter informerer vi og rådgiver om netop det design, klienten ønsker - først herefter laver vi en tid til egentlig tatovering, forudsat selvfølgelig, at klienten har valgt og tænkt over sit design. Vi ønsker, at selve tatoveringen skal være en stor oplevelse, og at man altid vil glæde sig over sit "kunstværk"...
Og husk "den første tatovering er altid den sværeste"..... det tager tid, overvejelser og mange kig i bøgerne, men jo mere man involverer sig i sit design, jo gladere bliver man for det færdige resultat.
God fornøjelse, Tatto-Liz

Billeder