Er dit valg af næste tatovering også lidt af en proces?

31 jul, 2014

Af Nadja Carlsen

Det er ingen hemmelighed, at jeg er vild med tatoveringer, både de store og de små, kulørtfarvede, black and grey, og meget gerne i en masse forskellige stilarter og stemninger.

Jeg bliver konstant inspireret af nye ting!

Der dukker ofte rigtig mange flotte billeder op på facebook, venner og veninder får nye tatoveringer, jeg elsker at rode igennem mapperne i tatosalonnerne. Jeg googler tit efter billeder fra kunstnere som jeg beundrer, eller motiver jeg særligt godt kan lide.

Derfor får jeg næsten dagligt nye ideer til hvad jeg gerne vil have lavet næste gang, dette er nok en af grundene til at det har taget mig 15 år at beslutte, hvad jeg selv skulle få lavet i mit sleeve, og kunne jeg lave det om i dag, ville det sikkert se helt anderledes ud, til trods for at jeg elsker resultatet, og faktisk ikke har haft det så længe.

Netop derfor har jeg lært at vente, og gudskelov for at min yndlings tatovør næsten altid har 3 måneders ventetid, for de skitser jeg starter med at sende til ham, er sjældent dem jeg ender med at få lavet.

Først når et bestemt motiv har siddet fat i mine tanker i nogle måneder, tager jeg det næste skridt.

Så får en dygtig tegner/tatovør til at tegne videre på den, og lave om på de ting jeg ønsker anderledes.

Jeg får aldrig lavet en tro kopi af tegningen jeg finder, både af respekt for personen der har tegnet eller tatoveret den, for mennesket der måske allerede har den på sin krop, og selvfølgelig fordi at jeg som så mange andre, gerne vil have noget unikt, som er lavet specielt til mig.

Hvis resultatet så bliver som jeg ønsker, så er det bare at beslutte størrelse og placering, og derefter bestilt en tid hos tatovør, som jeg stoler på kan sine ting og har styr på hygiejnen.

Hvis vi ikke kan få tegningen til at blive som jeg ønsker, eller jeg har den mindste tvivl, så ryger den hjem i min idémappe, og der ligger den til at jeg tænkt det igennem, eller glemmer den fordi jeg får en helt anden ide.

Jeg har altid ønsket selv at kunne tegne nogle flotte specielle motiver, men på det punkt er min kreative side desværre ikke-eksisterende!

Jeg har en ide om at det må er det fedeste at sidde og give sig hen og bare lade blyanten arbejde, og jeg syntes det er den mest personlige tatovering man overhovedet kan få!

Men ak nej, jeg er så bare rigtig glad for, at vi har så mange dygtige kunstnere i Danmark, som med glæde hjælper til, når man nu selv stadig tegner som en 5 årig..

Flere lignende artikler