Wes Lang

14 sep, 2014

Udstillingen med Wes Lang på Aros i Aarhus er næsten lige afsluttet, men heldigvis har jeg en røvfuld billeder samt en bog om denne, som jeg kan blive ved med at kigge i og forundres over. Udstillingen var virkelig fed, og jeg kunne ikke blive andet end inspireret af hans helt unikke stil. Bogen er virkelig fed og jeg vil klart anbefale den – jeg købte min på Aros, men tror den er til at finde flere steder på nettet.

Wes Lang bog

Foruden at jeg virkelig godt kunne tænke mig at eje noget at hans kunst til mit eget hjem, så er jeg også blevet inspireret af hans streger til min kommende tattoo – som også er starten på et sleeve. Jeg skrev kort om dette i mit tidligere indlæg her på Tattoolounge, men jeg er siden kommet en del tættere på et færdigt resultat. I dag har jeg blandt andet afsat lidt tid til at finde en dygtig århusiansk tatovør, som med tiden skal lave hele min arm. Desværre kommer det jo nok til at strække sig over en del år – både i forhold til økonomi og faktummet af, at jeg er lidt af en pivskid, når det gælder tattoos.

aros3

Jeg har altid været mest til black and grey tattoos, men idéen om at få nogle få farver i en lidt støvet nuancer, i hvert fald i mit sleeve, begynder at vække min interesse. Jeg glæder mig meget til at vise jeg første del, som gerne skulle være klar inden jul – hvis jeg ellers når frem til noget fedt, for der bliver ikke gået på kompromis, når det er noget jeg skal have på kroppen resten af mit liv!

Flere lignende artikler