Mig og mine tattoos!

05 aug, 2014

Tattoos er for mig en måde at udtrykke mig på – jeg får ikke nødvendigvis en tattoo, fordi den skal få mig til at tænke tilbage på en bestemt periode af mit liv, eller for at minde mig om en person jeg holder af. Jeg får tattoos fordi jeg syntes de er flotte, og en fantastisk måde at udsmykke sig på, der holder for evigt!

Jeg hedder Malene og skriver til dagligt på bloggen Vinterfryd. Vinterfryd handler foruden tattoos, også om boligindretning og jeg har haft den i snart 2 år. Jeg holder af at finde tattoo inspiration på nettet, og snakke med andre om deres kunstværker. Derfor omhandler de fleste indlæg på min blog om inspiration i form af en masse billeder, indblik i forskellige stilarter, samt et helt nyt koncept jeg kalder Vis mig din tattoo, hvor jeg møder spændende personligheder med flotte tattoos, og får dem til at skrive lidt om disse.

min tat

Jeg elsker tattoos og selvom jeg endnu ikke har så mange af dem selv, er det et emne der interesserer mig rigtig meget. Jeg fik min første tattoo som 23 årig og i løbet af de sidste to år, er det blevet til to mere. Jeg har planer om at påbegynde et sleve på min højre arm i år, men stadig ikke helt sikker på alle elementerne. Selvfølgelig kan man altid finde på dem hen af vejen, men da jeg er lidt af en perfektionist, kunne jeg godt tænke mig at have det hele planlagt før jeg begynder.

Fremadrettet vil jeg kommer til at skrive her på Tattoo Lounge omkring lidt mellem himmel og jord – selvfølgelig indenfor emnet tattoo. I vil blandt andet kunne komme til at læse om mine holdninger til forskellige problemstillinger, mine egne oplevelser med at få en tattoo, anmeldelse af bøger og produkter og meget meget mere. I er altid velkomne til at ligge en kommentar, og ellers håber jeg bare i har lyst til at læse med, og få et indblik i mit forhold til tattoos.

Flere lignende artikler