Fodboldspillere og deres tatts.

10 nov, 2014

Hvilke tatoveringer har fodboldstjernerne?

Fodbold og tatoveringer går hånd i hånd. Det kan man næsten konkludere ud fra alle de professionelle fodboldspillere, som er blevet tatoveret fra top til tå. Mange danske fodboldspillere, har enorme tatoveringer, som hver har en bestemt betydning. Vi kender vel alle fodboldspillere som Daniel Agger, Simon Makienok og Nicki Bille. De har alle tatoveret store dele af deres kroppe, og mange af dem har en bestemt betydning – andre har ikke.

Sjove facts om fodboldspillernes tatoveringer:

beckham Gorm1 gorm slatan unnamed

Vidste du at:

Nicki Bille

har en tatovering på højre bryst af to aber, som symbolisere ham og kæresten?

Daniel Agger

Vidste du at Daniel Agger har tatoveret en gravsten, hvor Gorm den Gamle er indgraveret?

Simon Makienok

Vidste du at Ibi (Makienok’s kone) og ham allerede fik lavet en fælles tatovering efter de havde været kærester én uge?

Det er ganske vist ikke kun i Danmark, at tatoveringer er populære. Mange fodboldspillere i udlandet får også lavet utallige tatoveringer. Nogle tatoveringer betyder noget specielt for dem, og andre betyder knap så meget. De fodboldspillere vi

kender bedst, som har mange tatoveringer er blandt andet Zlatan Ibrahimovich.

Zlatan Ibrahimovich

I skrivende stund spiller Zlatan Ibrahimovich i PSG (Paris Saint-Germain), som er en stor fodboldklub i Paris. Zlatan er svensk statsborger, og er en utrolig kontroversiel fodboldspiller! Dette kan man også se ud fra hans valg af tatoveringer. Han har blandt
andet en rød drage på ryggen, som symboliserer hans personlighed. Derudover har han også en Koi Karpe, som er en Japansk fisk, der svømmer op gennem strømmen. Et symbol på ham selv selvfølgelig. Zlatan kommer nemlig fra ”Rosengård” i sverige, som er et populært sted for immigranter, og her han altså været en mønsterbryder – som fisken.

Udover fisken og dragen har han også en tribal tatovering på sin højre overarm, som symboliserer, at han altid vil beskytte sin familie. Som du nok kan læse, har han mange interessante tatoveringer, og mange flere end jeg lige har nævnt.

En anden stor fodboldspiller gennem tiderne er :

David Beckam.

Han har gennem tiden, også fået lavet mange tatoveringer:

Begge hans arme er dækket i tatoveringer, som kaldes sleeves. I sine yngre år fik han lavet flere tatoveringer, blandt andet på underarmen, som symboliserede hans kærlighed til Victoria. Udover tatoveringer som tilkendegiver hans kærlighed til Victoria, har han også fået tatoveret navnene på sine 4 børn, og en stor skytsengel atoveret på ryggen.

Et ekstra sjov fact

Vidste du, at:

Messi

har tatoveret sin mor på venstre skulderblad? Han er nemlig en mors-dreng, men har efterfølgende også tatoveret sin søns navn på læggen.

Dette indlæg er skrevet af Kristoffer Krüger, som til dagligt driver hjemmesiden

fodboldtraeningen.dk, der sælger online fodboldprogrammer til frivillige fodboldtrænere.

Flere lignende artikler