L.O.C er sprunget ud som tatovør

12 apr, 2012

Liam O´Conner, bedre kendt som L.O.C, har flere talenter end musikken. Han kan også tatovere. Han har i hvert fald tatoveret sin trommeslager.

L.O.C som tatovør - Tatoverer sin trommeslager på armen

L.O.C tatoverer SWAG på overarmen af sin trommeslager

Musikeren og rapperen L.O.C, som den seneste tid har været meget omtalt i medierne i forbindelse med musikerens gratis udgivelse af hans seneste album, springer nu ud som tatovør. Sent på aftenen, fredag D. 6. April, kunne man læse på L.O.C´s Twitter, at han er har bevæget sig ud i kropsudsmykning, i form af tatoveringens kunst. L.O.C skrev at han endelig have fået foreviget hans bloddiamant på håndleddet, men at han også selv havde udført en tatovering.

Fik tatoveret SWAG på armen

Om L.O.C har tænkt sig at fortsætte i tatoveringsbranchen er der ingen der ved, men indtil videre har rapperen kun haft en kunde. Den der blev tatoveret var L.O.C´s egen trommeslager Michael Svane, som altså har fået tatoveret ordet SWAG på overarmen. Om de har været helt ædru, vides ikke. L.O.C skrev dog tidligere, på hans Twitter, at tatoveringen ikke kom helt uventet.

Liam skulle, i følge hans eget Tweet, også have fået en tatovering den aften. Ud fra Tweetet, er det dog ikke til at tyde hvilken tatovering det drejer sig om. På billedet kan man se, at Michael Svanes nye tatovering ser ægte nok ud. Hverken L.O.C eller Michael Svane har udtalt sig, om tatoveringen, til nogle medier.


Læs også: MEDINA: Det betyder mine tatoveringer

Læs også: Anne Lindfjelds vilde og farverige tatoveringer

Læs også: MEDINA: Fans er vilde med Medinas tatoveringer

Læs også: Historien bag Lars von Trier´s FUCK tatovering

 

Flere lignende artikler