Anne Lindfjelds vilde og farverige tatoveringer

Tv-babe og MTV vært Anne Lindfjeld har brugt mere en 85 timer under nålen, og prisen på alt kropsudsmykningen nærmer sig de 100.000kr.

Anne Lindfjeld - tatoveringer

Anne Lindfjeld - tatoveringer

Anne Lindfjeld fik lavet den første tatovering da hun var 21 år gammel, og efter den første er det gået stærkt. Hun er nu ved at være godt malet ind i farverige tatoveringer. Specielt arme, hænder og hendes nakke er ved at være fyldt helt ud. Den første tatovering Anne Lindfjeld fik lavet var en vikingeinspireret tatovering på ryggen.
Tv-baben er i fuld gang med en ny rygtatovering, hvor de første mange timers opstregning er i fuld gang, inden der til sidst skal lægges farver i. “Det bliver nok min yndlings tatovering”, - siger Anne Lindfjeld, og siger efterfølgende “Men det siger jeg jo selvfølgelig hver gang jeg får en ny tatovering”. Den nye tatovering forestiller et dameansigt med horn og en fugl med udbredte vinger.

Hvad har hun ellers?

Ud over vikingetatoveringen på ryggen har Anne Lindfjeld, på højre arm, tatoveret en zombie-madonna der rejser sig fra sin grav på en kirkegård, med en flagermus rundt omkring. Hendes venstre arm er er, som hun selv siger, hendes Las Vegas arm. Her er der bla. tatoveret poker jetoner, penge og spillekort i forskellige farver. Hun har flere gange været i Las Vegas, men har dog aldrig selv spillet.

Hvorfor så alle de tatoveringer?

Som hun selv sagde til BT tilbage i 2010. “Jeg synes tatoveringer er sindsygt flotte. Jeg samler på kunstværker, men på min egen krop. Det er min måde at være forfængelig på, hvor der er andre mennesker der vælger at bruge mange penge på tasker, tøj og smykker”. Hun er dog meget snobbet omkring hendes tatoveringer. Det skal være godt og flot arbejde hvor der er lagt penge i, tænkt over kunstneren, og hvor der har ligget blod, sved og tårer bag.

Tatoveringer over det hele. Hvor gjorde det mest ondt?

Hun synes det gør ondt over det hele. Hun havde troet at det ville gøre mere ondt på hænderne, men det var ikke så slemt som hun havde troet. Albuerne var derimod ikke så rare at få lavet, og det samme siger hun om at blive tatoveret på det tynde hud på indersiden af håndleddet, hvilket gjorde meget ondt. Andre steder hvor det gjorde meget ondt, var nakken, rygsøjlen og på ballerne. “Det gjorde sindsygt ondt!” - som hun selv sagde.

Skal din kæreste også have tatoveringer?

Det er ikke et krav for Anne Lindfjeld at en kæreste også skal være tatoveret, men det er klart at det fanger hendes interesse. Men hvis det er en fyr med de kedelige tykke tribal tatoveringer op og ned af armene, så er hun smuttet. Det skal være flot kunst, ellers foretrækker hun helst en fyr helt uden.
Flere billeder af Anne Lindfjeld


Anne Lindfjeld - tatovering Anne Lindfjeld - tatovering Anne Lindfjeld - tatovering Anne Lindfjeld - tatovering Anne Lindfjeld - tatovering Anne Lindfjeld - tatovering

-

Læs også: MEDINA: Det betyder mine tatoveringer

Læs også: Farlige tatoveringsfarver forbydes

Læs også: Tattoo salonen på TV3+

Læs også: Anne Lindfjeld er blevet mor

 

This entry was posted in Kropsudsmykning, Nyheder generelt, Tatovering and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Skriv en kommentar: Hvis du vil kommentere en anden kommentar, klik på "Reply to {NAME} ↵" button under kommentaren!


Copyright 2011-2012 - [email protected]

Sitemap