Pron2.dk

Kanji

Japansk inspireret Kanji tatoveringer er en af ​​de mest populære stilarter inderfor tatoveringer ifølge en nylig tatoverings undersøgelse. De fleste mennesker, der tænker på at få en Kanji tatovering er under den fejlagtige tro, at de kan oversætte japanske symboler direkte fra engelsk til kanji. Denne mangel på bevidsthed har ikke stoppet et stigende antal mennesker fra at få japanske tegn tatoveret på deres krop og nogle gange beklagede de sig, når de opdager, at deres kanji ikke betyder, hvad de troede, den gjorde.
De fleste japanske tatoveringer fundet på tattoo shop vægge - og på de fleste menneskers hud - er trykt i en kedelig, dagligdags type. Det skriftlige japanske og kinesiske sprog består ikke af de enkelte bogstaver, men af ideografer eller piktogrammer, som repræsenterer en idé eller en ting. Nogle tegn består af mere end 30 slag.
Kanji tatovering
Kanji tatovering
De to sprog deler nogle af de samme piktogrammer, for eksempel symoler for skønhed, kærlighed, kvinde, styrke og glæde. Sådanne begreber er de mest ønskede. Ting lånt fra andre kulturer kan komme til at have en dybere, mere personlig betydning. Den visuelle kraft af den kinesiske og japanske tegn, er ganske dramatisk og har en skønhed i sig selv.
Populariteten af ​​Kanji i Vesten har ikke imponeret mange af dem, der taler eller læser japansk eller kinesisk flydende. Kanji kan se cool eller flot ud til ikke japansk eller kinesisk talende, men giver ikke altid mening. En ægte japansk tatovering har betydning.


Kanji er egentlig ikke en traditionel japansk tatovering, men mere en stil indenfor tatovering. Hvis du får en Kanji skal du gøre dig selv den tjeneste at være sikker på, at det du får lavet, er noget der betyder meget for dig og er oversat korrekt.
Kanji, 10.0 out of 10 based on 1 rating