Pron2.dk

Polynesisk

Vi refererer her til ‘japanske tatoveringer’ eller ‘keltiske tatoveringer’. Som et resultat af hundredvis af års kulturel blanding er polynesiske tatoveringer ikke længere begrænset bare til Polynesien. Dette gælder for alle typer af tatoveringer.
Polynesiske tatoveringer er på godt og ondt blevet påvirket og har også indflydelse på andre tatoverings kulturer. Mange kritikere har hævdet, at stammefolk tatoveringer er blevet kommercialiseret, mens andre hævder, at de stadig repræsenterer kulturelle og personlige historier samt kønsforskelle ikke bare i Polynesien, men rundt omkring i verden.
Polynesisk tatovering
Polynesisk tatovering
På mange måder er traditionelle tatoveringer blev reddet fra kæberne af udslettelse af den indflydelse, “outsidere”, der har rejst til steder som Samoa, Marquesiens Øer og Aotearoa (New Zealand). Deres tilstedeværelse søgte indbyggere til at styrke deres tatoverings traditioner, men gav den ‘fremmede’ mulighed for at modtage traditionelle tatoveringer fra ‘tufaga ta tatao’ som derefter blev populært i Europa og USA.


Polynesisk, 10.0 out of 10 based on 2 ratings