Pron2.dk

Arabisk

Tatoveringer er blevet en stor forretning i Mellemøsten efter unge mennesker i Iran, Irak, Palæstina, Egypten genopdagede tatoveringer igen. Indtil det 19. århundrede var tatoveringer en måde at pirre mænd. Arabiske prostituerede ville tatovere deres hænder, arme og endda deres bryster til dette formål. Erotiske tatoveringer på brysterne ikke er lige så almindeligt i dag som det, engang var i Mellemøsten.
De Beduoinske (nomadiske) mennesker og sigøjnere (Nawar) synes at være den afgørende indflydelse på tatoveringens design af både arabisk og ikke-arabiske stammer. Beduinske kvinder var de mest tatoverede og var mest sandsynligt tatoveret af Nawar. Den Nawar tatoverede mennesker fra Syrien, Egypten, Libyen, Iran og Irak, lige indtil starten af det 20. århundrede.
Arabisk tatovering
Arabisk tatovering
I Iran havde endda overklasse kvinder blå mønstre som starter på deres kinder. Disse hage designs så til tider meget omfattende ud og lignede mere en skæg end en tatovering. Sideløbende med dette, var en anden praksis af kvinder i Mellemøsten begyndt at tatovere deres læber blå. Dette blev anset, af irakiske mænd, for at være indbegrebet af skønhed.
Tatoveringer er blevet ganske flittigt brugt som amuletter i Mellemøsten ved at gennemtrænge dem med magiske kræfter. Disse blev ofte i form af prikker eller et lille kors. De var for det meste udført på hænder og fødder, og det var almindeligt at se kvinder med tre prikker på hånden. De har enten ydet beskyttelse eller styrke, afhængig af hvilken hånd.


I dag er efterspørgslen efter tatoveringer eksploderet især blandt unge iranske kvinder, der stolt viser deres kropskunst i det private, men skal holde dem skjult fra myndighederne. Steder som Teheran har altid været fødested for næsten alle grænse-test tendenser siden strenge påklædninger af den islamiske revolution begyndte at udhule i slutningen af 1990′erne og tatoveringer synes ikke at være anderledes.
Arabisk, 10.0 out of 10 based on 1 rating