Pron2.dk

Bande/fængsel

Tatoveringer er altid blevet brugt som et middel til at identificere medlemmer med særlig bander. Medlemmer bruger tatoveringer af flere grunde. Nogle medlemmer vil have mange tatoveringer, især hvis de har tilbragt tid i fængsel. Disse tatoveringer kan omfatte en eller flere symboler, der er blevet vedtaget som noget unikt at bære som bandemedlem.
Tatoveringer som en tåre faldet under et øje eller et edderkoppespind repræsenterer fængsel tid. Mange medlemmer vil få deres navn tatoveret med meget store fede bogstaver, så rivaliserende medlemmer vil blive intimideret. Uindviede indsatte iført en uautoriseret tatovering kan være meget udsatte. Fængsels indsatte har været kendt for at fjerne ulovlige tatoveringer fra ikke-medlemmer ved bogstavelig talt at skære tatoveringen væk fra personens hud.
Bande/fængsel tatovering
Bande/fængsel tatovering
Nogle medlemmer sætter en ære i branding af sig selv som uden for grænserne for konventionelle samfund. Tatoveringer er også brugt til at udtrykke deres ofte nihilistisk filosofi. Gangsta stil tatoveringer populariseret af rappere er ofte udført i en sort og grå stil og skildrer skydevåben, kugler, hemmelige bogstaver og tal, i gamle engelsk eller gotisk skrift. Det er almindeligt at have navnet på en person, tatoveret på bagsiden af halsen eller at have et motto tatoveret på brystet.


Bandemedlemmer forsøger at bruge tatoveringer til at adskille sig fra det almindelige samfund, hvilken effekt det også har haft på den unge middelklasse. Teenagere, der måske ikke har nogen idé om disse symbolers oprindelige betydning er nu iført tatoveringer, der oprindeligt blev båret af bandemedlemmer som badges af ære.
Bande/fængsel, 10.0 out of 10 based on 1 rating