Pron2.dk

Spirituel

Tatoveringer er ikke kun pynt. Det er ikke kun symboler på adel og symboler af rang i det sociale hierarki. Det er også beskeder fyldt med åndelig og moralsk betydning. Ikke blot et aftryk af en tegning på kødet, men også et stempel på sindet for traditioner og filosofier.
Der synes at være en voksende popularitet blandt folk af tro, der beder om tatoveringer, der afspejler deres åndelige og religiøse overbevisninger. En nylig undersøgelse blandt tatoverings kunstnere tyder på, at omkring en tredjedel af de tatoveringer, der anmodes er åndelige symboler og kunst, herunder kors og detaljerede billeder af Jesus eller Jomfru Maria. Mange førstegangstatoveringer i særdeleshed synes at være religiøse eller åndeligt inspirerede tatoveringer.
Sprituel tatovering
Spirituel tatovering
Mange mennesker er klar til at sætte spørgsmålstegn ved, om tatoveringer er en hensigtsmæssig måde at vise tro på. Religiøse ledere siger at tatoveringer, om religiøse / spirituelle eller ej - er syndige, fordi de skamfere en persons krop. Men mennesker, der får dem og giver dem siger, at tatoveringer er en måde at udtrykke og endda dele deres tro med andre. Der er ingen tvivl om, at hellige hjerter og andre symboler på hengivenhed over for Jesus eller Jomfru Maria eller symboler, der forestiller Buddha eller hinduistiske guder synes at være enormt populære.


For nogle buddhister anses tatoveringer af Buddha for respektløse. Billeder af hellige folk er ikke at gengive på kroppen. Skriften lærer os også, at “din krop er et tempel for Gud”, og du skal ikke vanhellige templet og en tatovering er en vanhelligelse.
Ifølge Bibelen:
Du skal ikke foretage nogen stiklinger i dit kød for de døde, og heller ikke udskrive nogen mærker på jer: Jeg er HERREN.
Tredje Mosebog 19:28
Spirituel, 10.0 out of 10 based on 1 rating