Pron2.dk

Biker/Rocker

Når de fleste mennesker tænker på rockere tænker de på bandemedlemmer med truende biker tatoveringer. Virkeligheden er, at biker bander kun udgør 1% af de faktiske rockere. Vi har alle hørt om The Nomads og Gypsy jokers, som repræsenterer den fredløse side af rockere. Dem, du ser drøne forbi dig på motorvejen er mest sandsynligt biker entusiaster. Når det er sagt, kan lyden af halvtreds Harley Davidson motorcykler i dit bakspejl stadig virke skræmmende!
Bikers har for længe været misvisende i offentlighedens søgelys, og er konstant på den modtagende ende af dårlig presse. Dem, du hører om er den ene procent som ikke er kendt som biker entusiaster.
Folk vælger at deltage i rocker bander såsom fredløs motorcykel klub af mange forskellige grunde. En af de vigtigste ting er det broderskab og kammeratskab der er i klubberne. Det svarer til hæren eller noget i den retning, med disciplin og æresbegreber. Den væsentligste årsag synes at være frihed - frihed til rockermiljøets livsstil, og mest af alt, frihed til den åbne landevej. Alle motorcyklister tørster efter det samme - den rene adrenalinsus af to hjul med høj hastighed.
Biker/Rocker tatovering
Biker/Rocker tatovering
Billedet af frihed, men virkeligheden er af hård disciplin fra klubben. Nemlig at håndhæve sine regler. Specialist Arthur Veno har tilbragt 20 år på at studere og associere med klubberne. Ifølge hans forskning, er nye rekrutter fra lavere arbejder-klasser eller med underklasse baggrunde, som søger stabilitet.
Club regler varierer, men de fleste er blevet tilpasset af Hells Angels i USA. Klubberne selv er normalt ikke involveret i kriminelle aktiviteter som sådan. Der er imidlertid ingen tvivl om, at enkelte medlemmer i klubberne er involveret i kriminelle aktiviteter.
Alle har deres egen opfattelse af biker bander, der med ikke sagt, at det er den rigtige opfattelse. En masse mennesker har en forkert opfattelse af tatovering da det er meget set i biker/rocker miljøer, og som tidligere nævnt har mange den forkerte opfattelse af disse mennesker. Generelt er opfattelsen at ​​rockere kun er voldelige bøller men det er en ​​misforståelse.


Biker tatoveringer fortæller som regelt hvilken del af miljøet personen tilhører. Skull´s og terning tatoveringer kan ofte ses på motorcyklisterne sammen med fantasi stil og Norse tatoveringer som forestiller mytiske væsner. Som tidligere nævnt er det svært at se forskel mellem rockere, der hører hjemme i bander og dem, der er weekend-entusiaster, som måske er pensionerede eller arbejder i virksomhedernes verden.
Biker/Rocker, 5.5 out of 10 based on 2 ratings