Pron2.dk

Tribal

Tribal tatoveringer har været praktiseret i en eller anden form i årtusinder. Mens praksis kan være noget anderledes i dag er der stadig mange, der får stammeleder tatoveringer af grunde, som kunne beskrives som neo-stamme i deres søgen efter at tilhøre en ‘stamme’ (enten neo-tribal eller traditionelle), selv hvis det er på et ubevidst plan. De fleste får blot en tribal tatoveringer på grund af deres slående udseende.
En tro går på, at hvis en pige ikke kan klare smerten ved tatoveringer, er hun u-giftefærdig, fordi hun aldrig vil være i stand til at håndtere smerten ved barnets fødsel. Hvis en dreng ikke kan klare smerten, anses han for at være en dårlig kriger, og som en risiko, og kan blive isoleret fra stammen.
Tribal tatovering
Tribal tatovering
Nogle primitive stammer bruger tatovering som et ritual for social status. Maori folkene i New Zealand bruger tatovering primært til dette formål. Til Maori, forbedres en persons Moko designs i sammnhæng med prestige og viser overgangen fra én social status til en anden.


I 1970′erne opdagede amerikanske tatoverings primitive, tribal tatoveringer. Folk ønskede enkle designs med mening, og de ​​begyndte at kopiere polynesiske tatoveringer primært fra øerne i det sydlige Stillehav. I de sidste par årtier, begyndte vesterlændinge folk at gå på udkig efter stammefolk tatoveringer af deres egen oprindelse og skabte en ny form for tatovering, almindeligt kendt som neo tribal.
Flere billeder af tribal tatoveringer

Tribal tatoveringer - Tribal stilart Tribal tatoveringer - Tribal stilart Tribal tatoveringer - Tribal stilart Tribal tatoveringer - Tribal stilart Tribal tatoveringer - Tribal stilart Tribal tatoveringer - Tribal stilart Tribal tatoveringer - Tribal stilart Tribal tatoveringer - Tribal stilart Tribal tatoveringer - Tribal stilart

Tribal, 9.0 out of 10 based on 4 ratings