Pron2.dk

Hip Hop/Rap

Nogle mennesker hævder, tatoveringer bliver markedsført primært en hvid Rock & Roll generation. Hip hop og R & B kunstnere - fra Tupac til 50 cent til Eminem - har iførte omfattende, detaljerede og smukke tatoveringer selvom tatoveringer er primært knyttet til rock og rockere. Den dræbte rapper Tupac Shakur illustrerer, hvordan tatoveringer begyndte at symbolisere en ‘gangsta’ livsstil i den tatovering, han valgte at sætte over sit underliv, hvor der stod ”Thug Life”.
Hip hop og R & B kunstnere er en slags moderne aristokrater. Alt du skal gøre er at tænde for MTV for at finde ud af, hvor udbredt deres ønske om at være dækket med tatoveringer er. Rappere er både insidere og outsidere. Tatoveringer egner sig særdeles godt til denne dobbelte betydning, fordi igennem historien om tatoveringer har de appelleret til de ekstreme af samfundet fra tegningen rum aristokratiet til den ydmyge kriminelle.
Hip Hop/Rap tatovering
Hip Hop/Rap tatovering
Hippie bevægelsen fra 60′erne markerer det første stærke sammenhæng mellem tatoveringer og rock ‘n’ roll musik. Den senere popularitet punk rock og den gotiske stil er en anden stor del af dagens tatoverings dille. Moderne musikere fra heavy metal bands til hip hop kunstnere og R & B kunstnere har stort set alle fået øjnene op for denne form for kropsudsmykning.
Dens synes, at tingene har ændret sig siden da, men for nylig, er flere og flere mennesker fået tatoveringer fordi de forguder bestemte rappere eller R & B kunstnere.


Tatoveringer er ved at blive så meget en del af hip-hop kulturen, som igen er langsomt ved at blive en del af mainstream kulturen og MTV-generationen. Forhåbentlig vil dette føre til lukningen af ​​negative stereotyper forbundet med både tatoveringer og hip hop kulturen.
Hip Hop/Rap, 10.0 out of 10 based on 1 rating