Tattoo Salonen på TV3+

Der er meget godt tv at glæde sig til i 2012. Et nyt tv program du kan glæde dig til, er “Tattoo Salonen” som bliver sendt på TV3+.

Tattoo-salonen

Tattoo-salonen

Så kan du godt begynde at glæde dig for endelig kommer der et dansk tv program om tatovering. TV3+ sender nemlig “tattoo salonen”, som er et program der handler om tatoveringer. Måske har du set reklamen for programmet på TV, hvor der blandt andet er klip fra “The Old Barber Shop” som ligger på Skindergade i det indre København.

Hvad er det?

Tv programmet kan vel kaldes en dansk version af TLC´s “La Ink” fra 2007, hvor vi følger livet og hverdagen i en tatoveringsforretning, og de både positive og negative historier der følger med.
Om programmet lever op til den amerikanske udgave er endnu uvist, men serien skal i hvert fald nok være god underholdning. Serien kan forhåbentligt give os et indblik i en spændende subkulter, som de fleste mennesker normalt vis ikke ved så meget om.

Hvad kan du forvente at se i programmet?

Du kan forvente at se folk der er smurt ind i tatoveringer på næsten hver en centimeter af kroppen, hvad end det er eks-kærestens navn der er blevet foreviget på kroppen, eller noget helt andet. Se folk med spændende og mærkelige tatoveringer, og høre deres historier om dem. Møde tattoo-glade mennesker som brænder for at udsmykke deres egen og andres krop. De kendte har også sneget sig med ind i “Tattoo salonen” på TV3+. Du kan blandt andre møde “Flotte fyr” fra serien “Sommer i “Sunny Beach”, som vil have sig selv portrætteret på en dollarseddel. Du kan også møde stripperen Jessica Sky i Tattoo salonen, som lader til at røre noget i tatovøren Christian. Følg med og se hvordan det går på TV3+.
“Tattoo Salonen” sendes første gang på TV3+ d. 16. Januar 2012.

-

Læs også: MEDINA: Det betyder mine tatoveringer

Læs også: Farlige tatoveringsfarver forbydes

Læs også: Tattoo salonen på Tv3+ kommer helt ind under huden

Læs også: Copenhagen Ink Festival 2012

 

This entry was posted in Nyheder generelt, Tatovering and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Svar på “Tattoo Salonen på TV3+

  1. anonym says:

    dårlig wanna be af tlc l.a ink..
    men ok at stene til, men holder mig personligt til L.A Ink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Skriv en kommentar: Hvis du vil kommentere en anden kommentar, klik på "Reply to {NAME} ↵" button under kommentaren!


Copyright 2011-2012 - [email protected]

Sitemap