Copenhagen Ink Festival 2012

Copenhagen Ink Festival 2012 slår dørene op til Skandinaviens største tatoveringsmesse, som afholdes 4. - 6. Maj i København.

Copenhagen-Ink-Festival-2012-Tattoolounge.dkSå sker det igen. Det er blevet tid til Skandinaviens største tatoveringsmesse, Copenhagen Ink Festival 2012, og du kan allerede nu købe billetter til festivalen. Festivalen bliver afholdt i Carlsberghallerne i København fra 4. - 6. Maj 2012. Copenhagen Ink Festival er stedet at være hvis du interesserer dig for tatoveringer og piercinger eller kropsudsmykning generelt. Festivalen havde stor succes med det første arrangement som blev afholdt i 2011. Før Festivalen i 2011 havde det ikke været muligt at opleve tatoveringens kunst, samlet ét sted, på så stor en anlagt messe.
På festivalen i 2011 kunne man blandt andet opleve nogle af verdens bedste tatovører, og se hvordan de arbejder. Særlige gæster man kunne møde på messen var blandt andre Isobel Varley, en 73 årig dame der er tatoveret overalt på kroppen, og Lizard Man som underholdte publikum med sin helkropstatovering og sin specielle spaltede tunge.

Hvad kan man forvente på Copenhagen Ink Festival 2012?

I år, på Copenhagen Ink Festival 2012, kan man forvente et brag af en tatoveringsmesse af en kaliber som er sjældent set i norden. Alt om tatovering, piercing og kropsudsmykning samlet et sted, hvor man får mulighed for at få et indblik i en spændende subkulturel verden, fyldt med spændende og kreative mennekser. En festival som hylder tattoveringer og hele livsstilen bag. Musik, shows, konkurrencer og underholdning under ét tag.
Copenhagen Ink Festival kan allerede nu sige at festivalen bliver en endnu større succes, end sidste år, og på festivalen kan du møde nogle af verdens bedste tatovører fra USA, Samoa, Australien, New Zealand, Argentina, Japan, Canada, Danmark og mange andre steder i verden. Nogle af de navne der gæster Copenhagen Ink Festival 2012 er Bob Tyrell fra Detroit, Henning Jørgensen fra Royal Tattoo, Volko og Simone fra Buena Vista Tattoo Club i Tyskland, Safwan og Nima fra Imago Tattoo i Canada og mange flere internationalt anerkendte tattovører. Når det er sagt vil arrangørerne bag festivalen godt garantere at denne festival kommer til at sætte Danmark på verdenskortet, som en af de vigtigste tatoveringsmesser i verden.

Praktisk information

Copenhagen Ink Festival 2012
4 - 6 Maj
Tap 1, Ny Carlsbervej 91
1760 København V

Køb billetter til festivalen her: www.billetlugen.dk

Læs mere om festivalen her: www.inkfest.dk

Se billeder fra Copenhagen Ink Festival 2011 her: www.bound.dk

-

Læs også: Tattoo salonen på Tv3+ kommer helt ind under huden

Læs også: Anne Lindfjelds vilde og farverige tatoveringer

Læs også: Isobel Varley: Dame på 73 år med tatoveringer overalt

Læs også: Farlige tatoveringsfarver forbydes

 

This entry was posted in Kropsudsmykning, Nyheder generelt and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Skriv en kommentar: Hvis du vil kommentere en anden kommentar, klik på "Reply to {NAME} ↵" button under kommentaren!


Copyright 2011-2012 - [email protected]

Sitemap