Nu kan du også få fjernet din tatovering i Århus

Nu kan du få fjernet din tatovering i Århus. Danmarks største aktør indenfor tattoo removal, har nemlig åbnet ny forretning i Århus, og det er den 3. butik siden Undo-it.dk startede for 3 år siden.

Nu kan du også få fjernet din tatovering i Århus

Undo-it.dk slår dørene op til deres nye forretning i Århus d. 1. August 2012

For knap 6 måneder siden åbnede Undo-it.dk en filial i hovedstaden, og det er gået over alt forventning. Butikken i Hovedstaden fik en forrygende start, med en kundetilgang over alle forventninger. Nu åbner, det kun 3 år gamle firma, altså også en ny filial i Århus.
Undo-it.dk beskæftiger sig udelukkende med laserbehandling af uønskede tatoveringer, og det har vi gjort med succes siden 2009 udtaler direktør Jan Gade Christensen. Undo-it.dk som har Jyske rødder, mærker altså ikke meget til finanskrisen, når det drejer sig om kunder der gerne vil have fjernet sin gamle tatovering. Vi søger unikke beliggenheder til vore klinikker, som i Fredericia hos privathospitalet, eller i sundhedsfælleskabet centralt beliggende i København. Klinikken i Århus bliver ingen undtagelse da denne etableres i nyetableret lægeklinik, med perfekt beliggenhed og rig mulighed for busforbindelser og gratis parkering, fortæller Jan Gade Christensen.

Undo-it har forrygende travlt

Undo-it.dk har siden starten haft forrygende travlt, og udfører på årsplan over 2500 laserbehandlinger.Kunderne er typisk mænd og kvinder i alderen 18-40 år, og da tatoveringer er mere in end nogensinde før vil tilgangen være stødt stigende de næste årtier, vurderer Jan Christensen.
Selvom det er en branche med stor vækst, så kræver det en sund forretningsplan at have vokseværk i såkaldte krisetider. Med etableringsomkostninger på knap 1 mio. kr. for at åbne en klinik, så har vi været nødsaget til at holde lidt igen således at vi ikke afviger fra vores princip om at være selvfinansierende. Det er en altafgørende vigtig brik når det kommer til konkurrencedygtighed.
Revlite laseren som vi benytter på vore to eksisterende klinikker er den ultimative bedste på verdensplan, og for vores kommende afdeling i Århus bliver der ikke gjort undtagelse. Hertil får vi naturligvis endnu en ”gold standard” laser i form af en ny Revlite.
Vi glæder os til at byde midtjyske kunder velkomne i den Århusianske Undo-it.dk som vil have daglig åbningstid fra 10-16 slutter Jan Gade Christensen.


Læs også: To ud af tre fortryder ferie tatoveringer

Læs også: Anne Lindfjeld lægger billeder af kejsersnit på sin blog

Læs også: Tattoo salonen på Tv3+ kommer helt ind under huden

Læs også: Farlige tatoveringsfarver forbydes

 

This entry was posted in Nyheder generelt, Tatovering and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Skriv en kommentar: Hvis du vil kommentere en anden kommentar, klik på "Reply to {NAME} ↵" button under kommentaren!


Copyright 2011-2012 - [email protected]

Sitemap