Linse Kesslers tatovering om lort - Se billeder

16 jul, 2012

Tatoveringer er en glimrende måde at fasttømre et ordsprog, som har stor betydning for en selv. Om Linse Kessler nye tatovering om lort har en dybere mening, vides dog ikke.

Linse Kesslers lorte tatovering

Her er billedet af Linse nye lorte tatovering. Bogstavelig talt.

Reality stjernen Linse Kessler går endnu en gang imod strømmen. Trods en tidligere beslutning om at holde venstre side af kroppen, fri for tatoveringer, så har Linse Kessler alligevel fået lavet en ny tatovering på venstre underarm.

Kendisser er vilde med at få tatoveret store filosofiske ordsprog for tiden, men den vej går Linse ikke. Hun går igen imod strømmen, og har fået lavet en tatovering om noget så ligetil, som lort.

Hun har nemlig fået skrevet: ´Når lort kommer til ære - ved det ikke hvor det skal være´. Dette ordsprog sidder nu permanent på reality stjernens venstre underarm.

Linse på Facebook

‘Ja havde jo egentlig tænkt at beholde min venstre side af kroppen tattoo-fri, meeeen kan ikke holde det. Nu er jeg gået igang med venstre arm :) Planen er at min elskede Familie skal på armen, blandet med en masse andet lækkert :) Min dygtige Tattoo-mand Christian (Hermans Tattoo) har de fedeste ideer, så ” du kører bare Christian ” . Stort Påskekram til jer alle’, skriver Linse på Facebook.

Den er ikke færdig

Linse oplyser dog sine facebook-fans, at tatoveringen langt fra er færdig. Hun skriver sådan her: ’Heyhey, Ordsproget står jo helt solo nu, der er jo en plan igang. Rom blev ikke bygget på en uge, vel :) Det blir rigtig flot når det blir en helhed.’.


Læs også: Fan får Linse Kessler som tatovering

Læs også: Daniel Aggers enorme vikinge tatovering

Læs også: L.O.C er sprunget ud som tatovør

Læs også: Mikkel Kesslers tatoveringer – Fik den første som 14-årig

 

Flere lignende artikler