Billeder og priser fra årets tattoo convention - Cph Ink festival

23 maj, 2013

Det summede af tatoveringsmaskiner og masser af passionerede mennesker da årets tattoo convention, Copenhagen Ink festival 2013, løb af stablen i København.

Copenhagen ink festival 2013

Billede fra Copenhagen Ink festival 2013 - Her ses en kvinde blive hejst op under loftet og svinget rundt i kroge under huden.

Årets Ink fest blev igen i år afholdt i Carlsbergs tap1 hal i København, hvor nogle af de bedste tatovører fra hele verden var samlet til Skandinaviens største tattoo convention.

Festivalen blev styret af værterne Jokeren og Felix Schmidt der blandt andet præsenterede de flotteste tatoveringer udført på festivalen, samt lagde op til vilde shows på scenen og lavede interviews med nogle af de dygtigste og mest kendte tatovører. Masser af fremmødte mennesker var mødt op til Copenhagen Ink festival for at dele deres passion og kærlighed for kropsudsmykning til 3 dage i tatoveringens tegn. Nogle heldige på festivalen fik endda også mulighed for at blive tatoveret af de dygtigste tattoo-kunstnere i verden. Også værterne Felix Schmidt og Jokeren fik fyldt mere af deres i forvejen blækfyldte hud med nye tatoveringer.

Vilde shows på scenen

Udover de mange priser der blev delt ud til stolte ejere af nye flotte tatoveringer, blev der også afholdt masser af fede og vilde shows på scenen til Copenhagen Ink festival. Et intens publikum kunne f.eks. opleve en kvinde blive hejst op under loftet og drejet rundt flere meter over jorden i den gamle taphal. Det lyder måske ikke vildt i sig selv men det helt specielle her er, at kvinden var båret udelukkende af snore med små kroge for enden, som var sat fast under huden på hende.

På scenen spredte den verdenskendte og over-tatoverede “The Enigma” også skræk og rædsel da han optrådte med vilde ting som at skære i et æble, holdt med munden, med en motorsav. For at få publikum til at krumme deres tæer en lille smule mere udførte “The Enigma” alt dette med bind for øjnene.

Flere kendte navne på Copenhagen Ink festival

Udover de to værter gæstede flere kendte danskere også festivalen, her i blandt Jim Lyngvild der også fik lavet en tatoveringen til festivalen. Den storbarmede Linse Kessler var selvfølgelig også til stede som præsentant for hendes tatovør-biks på Amager - Tattoo Artistico. Den verdenskendte tatovør Ami James gæstede også Copenhagen Ink festival for at lave interviews med værterne på scenen, lave tatoveringer på nogle udvalgte og for at promovere hans nye tattoo hjemmeside www.tattoodo.com, som han lancerede i samme dage som festivalen løb af stablen. Hummel-direktøren Christian Stadil og fodboldspilleren Daniel Agger, der også er en del af Tattoodo.com, var også mødt op på festivalen.

På festivalen blev der samtidig præsenteret en ny dansk bog om tatoveringer. “Inkslingers under huden - Mennesket bag kunsten på kroppen” hedder bogen, som er fyldt med beretninger og billeder fra nogle af de bedste tatovører i hele verden.

Copenhagen Ink festival må siges at være en festival i sin helt egen klasse hvor tatoveringer og kropsudsmykning er i centrum. Festivalen er vokset voldsomt år efter år og dette års festival må siges at være veloverstået efter der i tre dage blev delt masser af blæk, inspiration, fede shows, musik og masser af fede oplevelser ud til de fremmødte.

Se flere billeder fra festivalen her

Her er de bedste tatoveringer fra festivalen

Bedste farvetatovering
Vinder: Peter Lagergren, Malmö Classic Tattooing

Bedste old school tatovering
Vinder: Coney Island Demon

Bedste store tatovering
Vinder: Judd Ripley, The Sailors Grave, Copenhagen – sammen med Anders Alf SickBoy.

Bedste black n grey tattoo
Vinder: Carlos Torres, Los Angeles

Fredags bedste tatovering.
Vinder: Roman Abrego, Los Angeles

Bedste orientalske tattoo.
Vinder: Peter Lagergren, Malmö Classic Tattooing

Best tribal/celtic tattoo
Vinder: Colin Dale, Skin and Bone, København.

Bedste new school tatovering
Vinder: Dino-Baby, The Magic Lair, København.

TORSDAGENS BEDSTE TATOVERING
Vinder: Tommy Lee Wendtner, Monsters under your Bed

Vinder af bedste lille tatovering
Tatovør: Victoria Sundqvist, Platinum Ink, Sverige

Bedste realistiske tatovering
Vinder: Randy Engelhard, Heaven of Colours.

Miss Inkfest 2013 - den underskønne Asser fra København - Asser Villtoft.

Bedste mærkeligste tattoo
Vinder: Johanna Thor

Showets bedste tatovering 2013
Vinder: Randy Engelhard

Vinder tatovering fra copenhagen ink festival 2013 vinder tatovering fra copenhagen ink festival 2013 vinder tatovering fra copenhagen ink festival 2013 vinder tatovering fra copenhagen ink festival 2013 vinder tatovering fra copenhagen ink festival 2013 vinder tatovering fra copenhagen ink festival 2013 vinder tatovering fra copenhagen ink festival 2013 vinder tatovering fra copenhagen ink festival 2013 vinder tatovering fra copenhagen ink festival 2013 vinder tatovering fra copenhagen ink festival 2013 vinder tatovering fra copenhagen ink festival 2013 vinder tatovering fra copenhagen ink festival 2013 vinder tatovering fra copenhagen ink festival 2013


Læs også: Daniel Agger, Christian Stadil & Ami James sammen om ny tattoo hjemmeside

Læs også: Video: Sådan bliver en tatovering lavet fra start til slut

Læs også: Jim Lyngvild bruger 40.000,- på tatoveringer - Ulovlig i Danmark

Læs også: Linse Kesslers nyeste tattoo – “Islands brygge skyline”

Flere lignende artikler