Kvinder med tatoveringer er nemmere at få med i seng

13 jun, 2013

Tatoveringer er blevet en fast bestanddel på især yngre kvinders kroppe, men hvad betyder tatoveringerne egentlig for, hvordan omverdenen – og især mændene ser på en?

Kvinder med tatoveringer er frækkere en kvinder uden tatoveringer

En fransk undersøgelse viser at mænd finder kvinder med tatoveringer mere sexede end kvinder uden tatoveringer.

Kendte kvinder som Medina og Rihanna, har været med til at bane vejen for, at flere og flere unge kvinder har taget tatoveringerne til sig. Så er du en af dem, der går og leger med tanken om at få en tatovering, så læs lige med – det kan have konsekvenser for, hvordan andre ser på dig efterfølgende.

Tatoveringer gør kvinder mere frække

Studier fra det franske Université de Bretagne-Sud peger nemlig i retning af, at mænd generelt opfatter tatoverede kvinder som lettere at komme i seng med på den første date, end deres ikke tatoverede medsøstre. Desuden var den generelle opfattelse, at kvinder med tatoveringer var mere villige til at gå på en date. Tillige syntes mændene, især de yngre, at de tatoverede kvinder var mere sexede. Det skriver Daily Mail.

Undersøgelsen foregik således: 11 unge og attraktive kvinder der var blevet udvalgt som de mest lækre ud af et oprindelig felt på 58 kvinder, besøgte stranden 20 gange i løbet af en sommer. Halvdelen af tiden havde de falske tatoveringer på kroppen, og den anden halvdel af tiden uden de falske tatoveringer.

De franske forskere opdagede, at når kvinderne havde tatoveringerne på, var mændene meget hurtigere til at kontakte dem og indlede samtaler med dem.
Undersøgelsens anden del bestod i, at mændene, der alle var i 20’erne, skulle svare på, om de troede på, at kvinderne ville gå med dem på en date, og om de mente, at sex på den første date var en mulighed. Derudover skulle de over 400 adspurgte mænd også svare på, hvor lækre pigerne var.

Kritikkere mangler begrundelse

Som sagt viste undersøgelsen, at de tatoverede versioner blev vurderet som mere seksuelt udfarende, frækkere og lettere at tage kontakt til, men kritikkere af undersøgelsen påpeger, at der ikke er nævnt begrundelser for, hvorfor mændene konkludere, som de gjorde, og at undersøgelsen udelukkende tog udgangspunkt i en bestemt type tatovering og placering af den.


Læs også: Se galleri med masser af frække piger med tatoveringer

Læs også: Tatovering i røvhullet - Nyeste trend i USA

Læs også: Linse Kesslers tatovering om lort

Læs også: Flere og flere fædre tatoverer sig for deres børn

Flere lignende artikler