Verdenskendte tatovører og vilde shows på Christiania

18 sep, 2013

Der blev tusset løs i en hel weekend da dette års udgave af Freetown tattoo convention blev afholdt i den grå hal på Christiania.

Freetown tattoo convention 2013

Her ses nogle glade vinderne fra dette års Freetown tattoo convention, som blev afholdt på Christiania - i den grå hal.

Nogle af verdens bedste tatovører var samlet i den grå hal på Christiania til et brag af en tattoo convention. Freetown tattoo convention, som sidste år blev afholdt i Roskilde, havde i år slået sig ned på Christiania, hvor den gamle hal var forvandlet til et rent paradis for tattoo interesserede.

Tatoveringsmaskinerne hos de mange tatovører summede hele weekenden igennem, hvor en mange lykkelige fremmødte gæster fik sig en tatovering af nogle af de absolut bedste tatovører i verden. Her i blandt både danske og udenlandske tatovører. Der blev her udover afholdt konkurrencer på scenen hvor de flotteste tatoveringer blev kåret i forskellige kategorier. Ind imellem konkurrencerne var der underholdning på scenen med alt lige fra tattoo-kunstnere der viste deres talenter med live malerier, til heftig rap fra Mazlum samt live musik.

Vildt freakshow på scenen

Helt eksklusivt kunne gæsterne på Freetown tatttoo convention dette år opleve Viuda Negra & Lea Freakshow, som var taget hele vejen fra Costa Rica, for at leverede et klasseshow i den grå hal på Christiania.

Et intens publikum kunne her opleve en de to tatoverede og piercede kvinder blive hejst op under loftet og svinget rundt flere meter over jorden i den gamle grå hal. Det lyder måske ikke vildt i sig selv men det helt specielle her er, at de var båret udelukkende af kroge som var fastgjort i huden. Det resulterede i et yderst intenst og underholdende show.

Billeder fra Freetown tattoo convention og de vilde freakshow kan ses her


Læs også: Freetown tattoo convention på Christiania - Se programmet her

Læs også: Video: Sådan bliver en tatovering lavet fra start til slut

Læs også: Kvinder med tatoveringer er nemmere at få med i seng

Læs også: Få tegnet din tatovering af de dygtigste kunstnere i verden

Flere lignende artikler