Få tegnet din tatovering af de dygtigste kunstnere i verden

06 jun, 2013

Du har en idé til en tatovering, som du gerne vil have lavet, men kan ikke tegne selv og kender måske heller ikke nogen der kan. Det er realiteten for mange, men det er der nu en løsning på.

Holdet bag Tattoodo.com

Her ses holdet bag Tattoodo.com

En ny hjemmeside giver dig nemlig mulighed for at få nogle af de dygtigste kunstnere i verden til at tegne din tatovering. Hjemmesiden hjælper dig samtidig med at finde frem til den tatovør, der er bedst egnet til at lave den stilart du har fået tegnet.

Hjemmesiden hedder Tattoodo.com og har hurtigt tiltrukket nogle store navne. Daniel Agger, der selv er stor fan af tatoveringer, er hoppet med på holdet, ligesom Hummel-direktøren Christian Stadil og den verdenskendte tatovør Ami James også er med i det nye internationale tattoo projekt. Tattoodo.com blev lanceret på Copenhagen Ink festival hvor Ami James også var mødt op, og tatoverede nogle heldigt udvalgte.

Ville gerne lave noget ordentligt

Idéen er at man via hjemmesiden kan beskrive sin idé hvorefter nogle af de dygtigste kunstnere omsætter din idé til en tegning og kommer med et forslag til hvordan tatoveringen kan se ud. Du kan løbende komme med forslag og kunstneren vil ændre tegningen i forhold til dine ønsker, og til sidst vælger du det design du er tilfreds med. Når du har valgt et design sidder folkene bag klar ved telefonen og hjælper dig med at finde frem til den helt rette tatovør.

De to stiftere af den nye hjemmeside hedder Mik Thobo-Carlsen og Johan Plenge og fortæller at idéen opstod da Johan selv skulle have en tatovering. Han synes ikke der var et ordentligt sted på nettet hvor man kunne hente inspiration og finde en flot tegning, som ikke var alt for brugt. Derfor fik han idéen til at lave en social markedsplads for tatoveringer.

- “Jeg kendte Johan fra en tidligere virksomhed og vi besluttede os for at lave en ordentlig hjemmeside, hvor det er muligt at hente inspiration og få tegnet en tatovering af de bedste kunstnere i verden” - fortæller Mik Thobo-Carlsen der ikke vidste noget som helst om tatoveringer da han gik med i projektet.

En revolution af tattoo-branchen

De to stiftere kontaktede Ami James, der er kendt fra tv-programmet ´Miami Ink´, som ikke umiddelbart var så imponeret over idéen. Han besluttede dog alligevel at komme til Danmark for at høre mere og da han vendte snuden hjem igen var det som en del af Tattoodo.com. Han havde nemlig længe gået med tankerne om at lave noget ordentligt i tattoo-branchen og nu var det muligt.

- “Det bliver anden gang jeg kommer til at revolutionere tattoo-branchen” - lyder det afslutningsvis fra en forventningsfuld Ami James.

Besøg Tattoodo.com og se hvordan det fungerer her


Læs også: Talentfuld tatovør fra Aalborg med blandt eliten i ny tattoo-bog

Læs også: Billeder og priser fra årets tattoo convention - Cph Ink festival

Læs også: Fjernelse af tatovering - disse tatoveringer får danskerne fjernet mest

Læs også: Daniel Aggers enorme vikinge tatovering

Flere lignende artikler