Daniel Aggers enorme vikinge tatovering

23 jun, 2012

Daniel Agger vagte stor opsigt, i England hvor han bor, da han tilbage i 2011 fik lavet en enorm vikinge tatovering, som fylder hele ryggen.

Daniel Aggers kæmpe vikinge tatovering på ryggen

Landsholdsspilleren er vild med tatoveringer, og kan nu også føje en tatovering i håndfladen til samlingen.

Der er ikke meget tvivl om at fodboldspilleren Daniel Agger er ret glad for tatoveringer, men noget tyder også på at han er tæt på fuldstændig ligeglad med, hvad folk tænker om den gigantiske vikinge tatovering der nu ruller sig ud over hele hans ryg. Det understøtter den latinske tekst i Aggers tatovering i hvert fald. Der står nemlig ‘Mors Certa, Hora Incerta’, som oversat betyder ‘Døden er sikker, tidspunktet er ikke’.

Daniel Agger har længe vist sine tatoverede arme frem, men valgte altså at få udsmykket hele ryggen med en kæmpe vikinge tatovering. I tatoveringen indgår bla. en lidt småirriteret Holger Danske, en kirkegård, Dannebrog og et latinsk vers. Alt sammen er flettet sammen i en tæt pakket og detaljeret ryg-tatovering, som nu kan ses når fodboldspilleren smider trøjen efter kampene.

Ekstrabladet lavede på et tidspunkt en undersøgelse, hvor de spurgte læserne, hvad de synes om Daniel Aggers tatoveringer, og her var delte meninger om den store ryg tatovering. De fleste syntes dog at tatoveringen var et flot stykke kunstværk.

Aggers ulovlige tatovering

Mens Aggers tatoveringer er af en karakter, som tidligere har kunne dækkes af en langærmet trøje, så er det nu ikke længere muligt for landholdsspilleren. Han har nemlig taget skridtet fuld ud og fået lavet en tatovering inde i håndfladen, som altså kunne ses under kampene i dette års EM. Tatovering ligner en sol, og en sådan tatovering er ikke lovlig at få lavet i Danmark, så mon ikke den er blevet lavet hjemme i Liverpool, hvor Daniel Agger bor.

Flere billeder af Daniel Agger:

Daniel Aggers tatoveringer Daniel Aggers tatoveringer Daniel Aggers kæmpe vikinge tatovering på ryggen Daniel Aggers dannebrog tatovering Daniel Aggers kæmpe vikinge tatovering på ryggen Daniel Aggers tatoveringer


Læs også: Rihanna skal beskyttes af falke tatovering

Læs også: L.O.C er sprunget ud som tatovør

Læs også: Disney inspireret eventyr tatoveret på hele ryggen

Læs også: Patrick Nielsens tatoveringer – Det handler om tillid til tatovøren

 

Flere lignende artikler