Patrick Nielsens tatoveringer - Det handler om tillid til tatovøren

04 jun, 2012

Patrick Nielsen. Den unge bokser fra Albertslund, som også er kendt fra Vild med Dans på Tv2, bliver tatoveret af Thailandske tatovør Jok, som har tatoveret i 15 år.

Patrick Nielsens tatoveringer

Bokserens tatoveringer er ikke for at skræmme modstanderne i ringen, men er bare kunst.

Patrick Nielsens tatoveringer er tegnet og udført af den Thailandske tatovør Jok, og mange af dem forestiller klassiske Thailandske og Japanske dæmoner. Som Patrick Nielsen selv sagde, til BT tilbage i 2010, så har tatovøren fået fri hånd til de fleste af bokserens tatoveringer. Patrick selv har ikke brugt meget tid på at kigge på tegninger og tænke meget over dem, for som han selv siger, så handler det for ham om at have tillid til tatovøren. Thailandske Jok bruger ikke en traditionel maskine til at tatovere bokseren med, men bruger i stedet for en 9-dobbelt nål. Der er mange fordele ved det, siger Patrick Nielsen selv. Der kommer nemlig ingen sår på tatoveringen bagefter, og det bløder heller ikke når den bliver lavet.

Gør det ondt?

Den unge bokser har brugt over 35 timer under nålen indtil nu, og regner ikke med at stoppe med tatoveringerne. Hans plan er nemlig at han først stopper med at blive tatoveret, når der ikke er mere hud tilbage. Men hvor ondt gør det egentligt? Når der tatoveres med den 9-dobbelte nål i stedet for en maskine, så gør det ikke lige så ondt. Han ligger dog højst omkring 5 timer under nålen, af gangen, for så er det ikke til at holde ud mere. Efter så lang tid, så slipper endorfinerne op, og så kan man ikke klare mere smerte.

Er det for at skræmme din boksemodstander?

Mange af Patrick Nielsens tatoveringer forestiller dæmoner og er lavet med den 9-dobbelte håndførte nål. Spørgsmålet er bare om de frygtindgydende dæmonansigter er lavet for at skræmme hans modstandere i bokseringen. Det er det ikke, siger bokseren selv, til BT. Han mener at det muligvis kan have en fordel, men i hans verden er det bare kunst. Dæmoner optræder i tatoveringer i alle kulturer, og er meget betydningsfulde. Det er meget kraftfulde og fyldt med symbolik. Der findes f.eks. ikke en værre uven, end en dæmon, ifølge den Japanske folklore, hvor dæmoner anses for at udgøre en større trussel end både krig og sygdom.

Den unge bokser, Patrick Nielsen, der deltog i Vild med dans på Tv2 med dansepartneren Claudia Rex, har også slået sine folder på catwalk´en som undertøjmodel for Resteröds.


Læs også: Anne Lindfjelds vilde og farverige tatoveringer

Læs også: L.O.C er sprunget ud som tatovør

Læs også: En tatovering der vibrerer når mobilen ringer

Læs også: MEDINA: Fans er vilde med Medinas tatoveringer

 

Flere lignende artikler