Mikkel Kesslers tatoveringer - Fik den første som 14-årig

27 jun, 2012

Mikkel Kessler var kun 14 år da han første gang røg under nålen, hos tatovøren. Siden hen har bokseren fået lavet en hele del flere tatoveringer.

Mikkel Kessler tatovering - Tattoo

Mikkel Kessler var kun 14 år da han fik lavet sin første tatovering, som idag er slettet.

Når man ser Mikkel Kessler uddele øretæver i bokseringen, er der ingen tvivl om at han er vild med tatoveringer. Han fik lavet den første allerede da han var 14 år gammel, som var efternavnet ´Kessler´ på skulderen. Her var det søsteren Linse Kessler der havde bestilt tid til Mikkel, hos tatovøren, og der var nerver på inden han skulle have sin nye skuldertatovering. Den unge Mikkel Kessler var nu alligevel ret stolt da han mødte op i skolen dagen efter, og kunne vise vennerne den nye tatovering. Siden Kesslers første tatovering på skulderen, er det blevet til en del flere.

Inspiration

Mikkel Kessler bliver tit spurgt om, hvad historien er bag hans tatoveringer, men for ham er der ikke den store historie bag. Som han selv har sagt i et interview til Ekstrabladet, så er der ikke den store historie bag, han kan bare godt lide det danske, mytologien omkring vikinger, aliens og science fiction figurer. Den første tatovering Kessler fik lavet på skulderen, som er slettet idag, var inspireret af den tidligere verdensmester i boksning Frank Olsen, som også havde skrevet sit efternavn på skulderen.

Siden den første tatovering har det taget om sig, og er blevet lidt en sport for Kessler, som han selv sagde i interviewet med Ekstrabladet.

Mikkel Kessler App

Kan du ikke få nok af Mikkel Kessler, så er der nu også lavet en mobil App, hvor du kan følge med i hans liv og hans historie. App´en er bygget op omkring bogen ‘Kessler’, og som også indeholder helt unikke billeder af bokseren, bag kulisserne. Udover tekst og billeder fra bogen, indeholder app´en også videoklip, hvor Mikkel bla. fortæller om sine tatoveringer, og hans opvækst på Bryggen i København. Han fortæller også om de helt store boksekampe i hans karriere. App´en kan købes i App Store og koster 30 kr.

Se tv-klip hvor Mikkel Kessler fortæller om tatoveringer

Se flere billeder af Mikkel Kessler:

Mikkel Kessler tatoveringer - Tattoo Mikkel Kessler tatoveringer - Tattoo Mikkel Kessler tatoveringer - Tattoo Mikkel Kessler tatoveringer - Tattoo Mikkel Kessler tatoveringer - Tattoo Mikkel Kessler tatoveringer - Tattoo


Læs også: Rihanna skal beskyttes af falke tatovering

Læs også: Daniel Aggers enorme vikinge tatovering

Læs også: L.O.C er sprunget ud som tatovør

Læs også: Patrick Nielsens tatoveringer – Det handler om tillid til tatovøren

 

Flere lignende artikler