Rihanna skal beskyttes af falke tatovering

22 jun, 2012

Rihanna kan nu føje endnu en tatovering til hendes samling. Udover de 16 andre tatoveringer, så har hun nu fået lavet en falk der skal beskytte hende.

Rihanna skal beskyttes af falke tatovering

Rihanna viser sin nye falke tatovering frem til sine fans på Twitter.

Den 24-årige superstjerne, Rihanna, er ikke bleg for at vise sig selv frem for offentligheden, hverken når det gælder udfordrende tøj, nøgenhed, ekstreme tatoveringer eller voldelige eks-kærester.

I weekenden kunne hun så vise en ny tatovering frem, som intet har noget med eks-kæresterne Drake eller Chris Brown at gøre. Den unge sangerinde har denne gang fået lavet en tatovering på anklen, og det blev delt med alle hendes Twitter-fans i weekenden.

Hvad forestiller den?

Tatoveringen på Rihannas ankel forestiller en falk, som hun linker følgende tekst til: - Falk: et lys, der altid lyser i mørket! Lukker aldrig øjnene, når de sover, skrev hun på Twitter.

Rihanna har i forvejen en del andre tatoveringer. Hun har bla. en pistol på brystkassen, en masse forskellige stjerner over hele kroppen, noder på fødderne, love tatoveret på sin finger og et kors på halsen.

På et tidspunkt kunne Rihanna også vise offentligheden en tatovering henover knoerne, hvor der stod ´thug life´, men rygterne går på at det var en falsk tatovering.

Du kan se Rihannas nye falke tatovering her


Læs også: To ud af tre fortryder ferie tatoveringer

Læs også: Anne Lindfjeld lægger billeder af kejsersnit på sin blog

Læs også: L.O.C er sprunget ud som tatovør

Læs også: Disney inspireret eventyr tatoveret på hele ryggen

 

Flere lignende artikler