OL tatovering: Dum stavefejl i Olympisk tatovering

Den 58 årige Jerri Peterson ville fejre sin rolle som fakkelbærer til OL, på en helt speciel måde, nemlig med en tatovering. Det gik dog ikke helt som hun havde forventet.

OL tatovering: Dum fejl i fakkelbærers olympiske tatovering

Her ses billedet af Jerri Petersons nye tatovering hvor Olympic er stavet forkert.

Jerri Peterson blev udnævnt til olympisk fakkelbærer, som en ud af 70 medarbejdere ved internationale virksomheder, som tak for deres bidrag til frivilligt arbejde. Hun bar derfor faklen gennem den engelske by Derby den 30. juni i år. Hun ville efterfølgende have lavet en tatovering for at markere den ærefulde oplevelse.
- Jeg har altid villet have en tatovering, men jeg har aldrig før været passioneret nok omkring en ting til at få det permanent på min krop. Da jeg så blev udvalgt til denne fantastiske ære, tænkte jeg, at jeg var klar til at få min tatovering, forklarer 58-årige Jerri Peterson til bbc.co.uk.

Ven opdagede stavefejlen

Jerri Peterson bestilte tid hos en lokal tatovør i hjemstaten Georgia og tog sin ven med ned til tatovøren, for at få foreviget mindet om hendes hverv som OL fakkelbærer. Hun var glad for resultatet og ville vise sin nye tatovering til en veninde. Derfor tog Jerri Peterson et billede om sendte til veninden, som kunne se at der var noget galt. Hun så nemlig at der var en stavefejl i tatoveringen.
I stedet for “Olympic Torch Bearer” (olympisk fakkelbærer, red.) stod der nemlig “Oylmpic Torch Bearer.”
Til at starte med var den stolte fakkelbærer meget skuffet, men efter at have vist den til sin mand, som brød ud i latter, har hun også selv grint af fejlen i hendes tatovering. Tatovøren har efterfølgende tilbudt at rette op på fejlen, men hun beholder sin tatovering som den er.
- Tatovøren havde det så dårligt, da han fandt ud af det. Han har tilbudt at ordne det, men jeg har besluttet, at jeg vil beholde det. Det er De Oylmpiske Lege - det er ligeså unikt, som jeg er, siger Jerri Peterson.


Læs også: Drake fan får tatoveret DRAKE i panden

Læs også: Mand fik tatoveret radiokanals navn/logo midt i panden

Læs også: Historien bag Lars von Triers FUCK tatovering

Læs også: Farlige tatoveringsfarver forbydes

 

This entry was posted in Nyheder generelt and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Skriv en kommentar: Hvis du vil kommentere en anden kommentar, klik på "Reply to {NAME} ↵" button under kommentaren!


Copyright 2011-2012 - [email protected]

Sitemap