Christopher får sin første tatovering

Den ny udklækkede popstjerne Christopher, har fået sin første tatovering. Tatoveringen blev lavet hos The Old Barber Shop i indre København.

Christopher får sin første tatovering

Den unge popstjerne som flirter med Medina, har fået sin første tatovering, og det skulle deles med hans fans på Facebook.

Popsangeren Christopher, som har været meget omtalt i medierne, både for hans flirt med Medina og selvfølgelig også for hans musik, har fået lavet sin første tatovering. Det skulle deles med resten af omverdenen, og derfor blev det filmet og delt med vennerne på Facebook. Tatoveringen er lavet i Tattoo forretningen The Old Barber Shop i indre København, som også er kendt fra tv-serien ´Tattoo Salonen´ på Tv3+.
Kameraet følger den unge popsanger hele vejen, lige fra han sidder på trappen foran tatovøren og til han står stolt på gaden bagefter, og viser sin nye tatovering frem.

En syngende James Dean

Christopher var ikke i tvivl om sin første tatovering. Det sagde han selv i videoen som han delte med alle sine fans på Facebook. Tatoveringen, som sidder på Christophers højre underarm, forestiller et portræt af skuespilleren James Dean, som døde i en trafikulykke som 24 årig.
James Dean er en stor inspiration for den unge popsanger, og det bærer hans egne foto shoots også meget præg af, hvor han prøver at ramme det samme look. Christopher er før blevet omtalt som en syngende James Dean, og har nu identificeret sig en smule mere med idolet James Byron Dean, med hans portræt foreviget på armen.

Du kan også se videoen om Christophers nye tatovering her


Læs også: Anne Lindfjelds vilde og farverige tatoveringer

Læs også: L.O.C er sprunget ud som tatovør

Læs også: Ibi Støving har fået en ny tatovering på underarmen

Læs også: MEDINA: Fans er vilde med Medinas tatoveringer

 

This entry was posted in Nyheder generelt, Tatovering and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Skriv en kommentar: Hvis du vil kommentere en anden kommentar, klik på "Reply to {NAME} ↵" button under kommentaren!


Copyright 2011-2012 - [email protected]

Sitemap