Christopher får sin første tatovering

Den ny udklækkede popstjerne Christopher, har fået sin første tatovering. Tatoveringen blev lavet hos The Old Barber Shop i indre København.

Christopher får sin første tatovering

Den unge popstjerne som flirter med Medina, har fået sin første tatovering, og det skulle deles med hans fans på Facebook.

Popsangeren Christopher, som har været meget omtalt i medierne, både for hans flirt med Medina og selvfølgelig også for hans musik, har fået lavet sin første tatovering. Det skulle deles med resten af omverdenen, og derfor blev det filmet og delt med vennerne på Facebook. Tatoveringen er lavet i Tattoo forretningen The Old Barber Shop i indre København, som også er kendt fra tv-serien ´Tattoo Salonen´ på Tv3+.
Kameraet følger den unge popsanger hele vejen, lige fra han sidder på trappen foran tatovøren og til han står stolt på gaden bagefter, og viser sin nye tatovering frem.

En syngende James Dean

Christopher var ikke i tvivl om sin første tatovering. Det sagde han selv i videoen som han delte med alle sine fans på Facebook. Tatoveringen, som sidder på Christophers højre underarm, forestiller et portræt af skuespilleren James Dean, som døde i en trafikulykke som 24 årig.
James Dean er en stor inspiration for den unge popsanger, og det bærer hans egne foto shoots også meget præg af, hvor han prøver at ramme det samme look. Christopher er før blevet omtalt som en syngende James Dean, og har nu identificeret sig en smule mere med idolet James Byron Dean, med hans portræt foreviget på armen.

Du kan også se videoen om Christophers nye tatovering her


Læs også: Anne Lindfjelds vilde og farverige tatoveringer

Læs også: L.O.C er sprunget ud som tatovør

Læs også: Ibi Støving har fået en ny tatovering på underarmen

Læs også: MEDINA: Fans er vilde med Medinas tatoveringer

 

Posted in Nyheder generelt, Tatovering | Tagged , , , | Leave a comment

OL tatovering: Dum stavefejl i Olympisk tatovering

Den 58 årige Jerri Peterson ville fejre sin rolle som fakkelbærer til OL, på en helt speciel måde, nemlig med en tatovering. Det gik dog ikke helt som hun havde forventet.

OL tatovering: Dum fejl i fakkelbærers olympiske tatovering

Her ses billedet af Jerri Petersons nye tatovering hvor Olympic er stavet forkert.

Jerri Peterson blev udnævnt til olympisk fakkelbærer, som en ud af 70 medarbejdere ved internationale virksomheder, som tak for deres bidrag til frivilligt arbejde. Hun bar derfor faklen gennem den engelske by Derby den 30. juni i år. Hun ville efterfølgende have lavet en tatovering for at markere den ærefulde oplevelse.
- Jeg har altid villet have en tatovering, men jeg har aldrig før været passioneret nok omkring en ting til at få det permanent på min krop. Da jeg så blev udvalgt til denne fantastiske ære, tænkte jeg, at jeg var klar til at få min tatovering, forklarer 58-årige Jerri Peterson til bbc.co.uk.

Ven opdagede stavefejlen

Jerri Peterson bestilte tid hos en lokal tatovør i hjemstaten Georgia og tog sin ven med ned til tatovøren, for at få foreviget mindet om hendes hverv som OL fakkelbærer. Hun var glad for resultatet og ville vise sin nye tatovering til en veninde. Derfor tog Jerri Peterson et billede om sendte til veninden, som kunne se at der var noget galt. Hun så nemlig at der var en stavefejl i tatoveringen.
I stedet for “Olympic Torch Bearer” (olympisk fakkelbærer, red.) stod der nemlig “Oylmpic Torch Bearer.”
Til at starte med var den stolte fakkelbærer meget skuffet, men efter at have vist den til sin mand, som brød ud i latter, har hun også selv grint af fejlen i hendes tatovering. Tatovøren har efterfølgende tilbudt at rette op på fejlen, men hun beholder sin tatovering som den er.
- Tatovøren havde det så dårligt, da han fandt ud af det. Han har tilbudt at ordne det, men jeg har besluttet, at jeg vil beholde det. Det er De Oylmpiske Lege - det er ligeså unikt, som jeg er, siger Jerri Peterson.


Læs også: Drake fan får tatoveret DRAKE i panden

Læs også: Mand fik tatoveret radiokanals navn/logo midt i panden

Læs også: Historien bag Lars von Triers FUCK tatovering

Læs også: Farlige tatoveringsfarver forbydes

 

Posted in Nyheder generelt | Tagged , , , , , | Leave a comment

Superfan har 15 Miley Cyrus tatoveringer på kroppen

Miley Cyrus har mange fans verden over. De fleste er piger, som ser op til den 19 årige popstjerne. Men Miley Cyrus har også mandlige fans. Nogle mere ekstreme end andre.

Superfan har 15 Miley Cyrus tatoveringer

Her ses nogle af Carls mange Miley Cyrus tatoveringer.

Den 19-årige superstjerne, Miley Cyrus, er vant til at modtage breve og beskeder fra hendes mange fans. De fleste kommer fra unge piger, som er vilde med sangerinden. Men der finde også granvoksne mænd som er fans af Miley Cyrus.
Senest har Carl fra England fundet vej til medierne, efter han viste sine Miley Cyrus tatoveringer frem på Twitter. Han er nemlig så stor fan af hende, at han har fået 15 Miley Cyrus tatoveringer på kroppen. Carl, der kalder sig selv MileyCyrusCarl, valgte at vise sin store kærlighed til sangstjernen på Twitter, hvor han delte billeder af hans mange tatoveringer af Miley Cyrus.
Superfanen Carl, har bl.a. et portræt af Miley Cyrus tatoveret på den ene skulder, samt hendes navn på hænder og bryst. Samtidig har han tatoveret nogle af hendes sangtitler på underarmene. Ifølge Carl selv har han 15 Miley Cyrus tatovering i alt.

Sådan skriver han på Twitter

- Miley Cyrus, du er et mirakel. Jeg elsker dig så meget, ingen er mere smuk, talentfuld og sexy end dig. Jeg har 15 tatoveringer af dig! Der er en engel i LA, skriver Carl på sin twitter-profil. For Carl selv er det vanedannende at få lavet Miley Cyrus tatoveringer, siger han til pressen.
Superfan skriver ofte til Miley på Twitter, men det lader ikke til at hun endnu har svaret ham, skriver thesun.co.uk. For nylig sendte han også et billede af Miley selv, til den unge sangstjerne, sammen med beskeden om, at det bliver hans næste tatovering.


Læs også: Mand fik tatoveret radiokanals navn/logo midt i panden

Læs også: Drake fan får tatoveret “DRAKE” i panden

Læs også: Vampyrkvinden Maria Jose Cristerna

Læs også: Rihanna skal beskyttes af falke tatovering

 

Posted in Nyheder generelt, Tatovering | Tagged , , , | Leave a comment

Linse Kesslers tatovering om lort - Se billeder

Tatoveringer er en glimrende måde at fasttømre et ordsprog, som har stor betydning for en selv. Om Linse Kessler nye tatovering om lort har en dybere mening, vides dog ikke.

Linse Kesslers lorte tatovering

Her er billedet af Linse nye lorte tatovering. Bogstavelig talt.

Reality stjernen Linse Kessler går endnu en gang imod strømmen. Trods en tidligere beslutning om at holde venstre side af kroppen, fri for tatoveringer, så har Linse Kessler alligevel fået lavet en ny tatovering på venstre underarm.
Kendisser er vilde med at få tatoveret store filosofiske ordsprog for tiden, men den vej går Linse ikke. Hun går igen imod strømmen, og har fået lavet en tatovering om noget så ligetil, som lort.
Hun har nemlig fået skrevet: ´Når lort kommer til ære - ved det ikke hvor det skal være´. Dette ordsprog sidder nu permanent på reality stjernens venstre underarm.

Linse på Facebook

‘Ja havde jo egentlig tænkt at beholde min venstre side af kroppen tattoo-fri, meeeen kan ikke holde det. Nu er jeg gået igang med venstre arm :) Planen er at min elskede Familie skal på armen, blandet med en masse andet lækkert :) Min dygtige Tattoo-mand Christian (Hermans Tattoo) har de fedeste ideer, så ” du kører bare Christian ” . Stort Påskekram til jer alle’, skriver Linse på Facebook.

Den er ikke færdig

Linse oplyser dog sine facebook-fans, at tatoveringen langt fra er færdig. Hun skriver sådan her: ’Heyhey, Ordsproget står jo helt solo nu, der er jo en plan igang. Rom blev ikke bygget på en uge, vel :) Det blir rigtig flot når det blir en helhed.’.


Læs også: Fan får Linse Kessler som tatovering

Læs også: Daniel Aggers enorme vikinge tatovering

Læs også: L.O.C er sprunget ud som tatovør

Læs også: Mikkel Kesslers tatoveringer – Fik den første som 14-årig

 

Posted in Nyheder generelt, Tatovering | Tagged , , , , | Leave a comment

Unge tatoverer sig selv med billige tattoo kits

Professionelle tatovører bliver oftere og oftere kontaktet af unge teenagere, som skal have rettet op på en uheldig “gør det selv” tatovering, som er lavet af dem selv eller vennerne.

Unge tatoverer sig selv med billige tattoo kits

Billigt tatoverings grej på nettet, betyder at flere tatoverer sig selv og vennerne.

Efter få minutters søgen på nettet, er det hurtigt og se, at man nemt kan få fat i et såkaldt “gør det selv” tattoo kit. Et tatoveringskit der gør det muligt selv at tatovere. Disse “gør det selv” tattoo kits, kan købes online, helt ned til 500kr., og kan købes af alle. Det betyder også at flere og flere unge, under 18 år, tatoverer sig selv og vennerne.

Tatoverer til fester

Tatovører oplever flere og flere mennesker, der kontakter dem for at få rettet op på en uheldig “gør det selv” tatovering. De oplever her en stigning af teenagere, helt ned til under 18 år, som har fået lavet en tatovering til en fest. De unge tatoverer nemlig hinanden til fester, til tider i beruset tilstand og uden nogen faglig uddannelse.
I Danmark siger loven, at man ikke må tatovere unge under 18 år, eller folk som er berusede eller påvirket af stoffer. Alligevel er der unge mennesker, helt ned til 16 år, som tatoverer sig selv og vennerne med deres eget tattoo kit, som de har købt på nettet. I Danmark er der nemlig ingen regler omkring salg af “gør det selv” tattoo kits, så derfor kan alle og enhver klikke sig ind og købe sådan et kit, og gå igang selv.

Overlæge er rystet

Jørgen Serup, der er professor og overlæge på Bispebjerg Hospital er rystet over, at unge mennesker kan finde på at tatovere sig selv. Han er mest bekymret over, at personen bag nålen, ikke har fokus på hygiejnen. Er der ikke styr på hygiejnen i forbindelse med en tatovering, kan det have katastrofale følger, såsom betændelse, grimme ar eller blodforgiftning, for den tatoverede.
– Overlægen kan kun advare imod, selv at tatovere. Det er decideret farligt, siger Jørgen Serup, der er ekspert i fejlslagne tatoveringer. Han forestiller sig ikke at tatovøren tænker over at skifte nål og farve, når flere skal tatoveres, og det kan medføre voldsomme infektioner og sygdomme.


Læs også: Miljøstyrelsens tips om tatoveringer

Læs også: Farlige tatoveringsfarver forbydes

Læs også: To ud af tre fortryder ferie tatoveringer

Læs også: Ekspert mener at dine tatoveringer er tikkende bomber

 

Posted in Nyheder generelt, Tatovering | Tagged , , , , | Leave a comment

Fan får Linse Kessler som tatovering

Linse Kessler, som nok mest er kendt for hendes enorme barm har mange fans. En fan er så vild med brystbomben, at han har fået en Linse Kessler tatovering.

Fan får Linse Kessler tatovering

Er du fan? Så kan du gøre ligesom en anden af slagsen, og få en Linse Kessler tatovering.

I takt med at tatoveringer bliver mere og mere populært, er der mange mennesker, som får tatoveret deres idoler og forbilleder på sig.
Brystbomben og reality-stjernen Linse Kessler sidder nu permanent tegnet på kroppen af en af hendes mandlige fans. Det kunne man læse, og se billeder af, på Facebook. Manden har nemlig valgt at få tatoveret den storbarmede Linse Kessler på underarmen, og er indtil videre den eneste som kan blære sig med at have selveste Linse tatoveret på sig.

Sådan skriver hun på facebook

Det blev da også til en opdatering på facebook, fra en stolt og beæret Linse Kessler. Hun lagde dette billede op og skrev følgende:
“Tjek lige denne tattoo ud. Det er MIG :) Steffi Christensen, en sød pige her på Facebook, har en meget frisk far. Det er nemlig ham der har fået den lavet :) Jeg tænkte… Det er da løgn… Men her er beviset. Vildt flot, og det ligner mig. Steffi’s far, du er sgu sej :) Go aften til alle. Knussss.”

Se tatoveringen på Se og Hørs hjemmeside her


Læs også: Rihanna skal beskyttes af falke tatovering

Læs også: L.O.C er sprunget ud som tatovør

Læs også: Disney inspireret eventyr tatoveret på hele ryggen

Læs også: Patrick Nielsens tatoveringer – Det handler om tillid til tatovøren

 

Posted in Nyheder generelt, Tatovering | Tagged , , , | Leave a comment

Tatovører bliver truet og afpresset af rockere

DR bragte igår nyheden om at en jysk tatovør, som har valgt at være anonym, årligt afleverer omkring 250.000 kr. til Hells angels.

Tatovører trues og afpresses af rockereAt drive en forretning kan være en udfording i sig selv, men tatovører kan have endnu større udfordringer ved at drive en ærlig og redelig tatovørforretning. Det kan nemlig være med liv og lemmer som idsats. DR har kigget på tatovør branchen, og det viser sig at mange tatovører bliver afpresset og truet af rockere, blot for at få lov til, at holde forretningen kørende. Det som rockerne kalder beskyttelsepenge.
Flere medarbejdere fra landets politikredse, samt flere kilder i miljøerne omkring tatovørforretningerne bekræfter, at denne afpresningsmodel bliver brugt i branchen. Ordensmagten har dog svært ved at komme problemet til livs, da flere bliver truet til tavshed, for at de ikke anmelder rockernes metoder.

Ren afpresning

En jysk tatovør, som har valgt at være anonym, fortalte til DR, at Hells angels jævnligt aflægger et besøg i butikken og opkræver beskyttelsespenge. Årligt henter rockerne omkring 250.000 kr. i butikken. Tatovøren tør ikke at modsætte sig rockernes krav, i frygt for de alvorlige konsekvenser, som det kan medføre. Som tatovøren siger, så vil de smadre på mig og min forretning fuldstændig, hvis ikke jeg betaler.

Bestyrelse vil drøfte problemet

Efter flere henvendelser fra pressen vil landets største brancheforening, Dansk tatovør laug, nu sætte fokus på netop dette, for at få et overblik over det alvorlige problem. Johnny Hansen, siger at de nu vil drøfte denne sag på et bestyrelse møde, i Dansk tatovør laug.
Læs hele historien på DR´s hjemmeside her


Læs også: Anne Lindfjeld lægger billeder af kejsersnit på sin blog

Læs også: Salon Beton på DR HD

Læs også: Tattoo salonen på Tv3+ kommer helt ind under huden

Læs også: Farlige tatoveringsfarver forbydes

 

Posted in Nyheder generelt | Tagged , , , | Leave a comment

Ke$has nye tatovering i munden: Suck it!

Popstjernen Ke$ha, som har en bunke hitsange bag sig, har fået lavet en ny provokerende tatovering.

Kesha har fået lavet en tatovering på læben

Her et billede af Ke$ha nye provokerende tatovering.

Kes$ha delte i weekenden nyheden om hendes nye provokerende tatovering, med hendes online venner, med beskeden, - “Ny Tato!”. Det skete efter at hun fredag aften havde fået lavet den nye tatovering hos tatoveringsklinikken Alchemy Tattoo Parlour i Los Angeles.

SUCK IT!

Popsangeren har fået lavet tatoveringen på indersiden af hendes underlæbe, hvor hun har fået skrevet: SUCK IT! Som popstjerne, og samtidig rollemodel for en masse unge piger, er der højst sandsynligt nogle forældre derude, som ikke er helt tilfreds med Ke$has nye tatovering. Men det lader ikke til at det gør popstjernen noget.
Sidste år fortalte hun nemlig, at hun netop betragter sig selv som rollemodel for alle hendes fans, og sagde følgende: “Folk lægger vægt på det med partypigen, men i mit eget udtryk, ved den måde, jeg klæder mig og taler og opfører mig, forsøger jeg at vise, at jeg ønsker, at folk føler, de kan være sig selv. Jeg voksede op i Nashville, som er meget religiøs og konservativ og slet ikke tolerant. Jeg vil gerne opmuntre børn og unge til at være sig selv, og føle sig frie til at udtrykke sig.”
Ke$ha har nu seks tatoveringer i alt, og fik lavet den første da hun var 18 år gammel. To af hendes tatoveringer er hjemmelavet, og er udført med sikkerhedsnåle og kuglepenne.


Læs også: To ud af tre fortryder ferie tatoveringer

Læs også: Rihanna skal beskyttes af falke tatovering

Læs også: Vampyrkvinden Maria Jose Cristerna

Læs også: Zombie boy eller Rick Genest, 26 år og tatoveret overalt

 

Posted in Kropsudsmykning, Nyheder generelt | Tagged , , , , | Leave a comment

Ibi Støving har fået en ny tatovering på underarmen

Den altid skønne tv-vært, Ibi Støving, har fået lavet en ny tatovering, og der er ingen tvivl om hvad budskabet er her.

Ibi Støving har fået lavet en ny tatovering

Den smukke Ibi Støving har fået foreviget et stærkt budskab på hendes underarm, nemlig ordene. ´Its cool to be kind´

Tv-værten, Ibi Støving, som tidligere har været vært på Paradise hotel, og som nu kan ses i weekenderne i Tv2 i programmet ´Weekend Weekend´, har fået foreviget nogle velvalgte ord på hendes underarm.
Det kunne hun dele med sine venner på Facebook, hvor hun lagde et billede op af den nye tatovering, sammen med en kommentar til tatovøren. “Basement Ink på Knabrostræde. De er ikke kun dygtige, men også rare, unge og fresh”, lød kommentaren til Tattoo biksen, Basement Ink, som ligger i det indre København.

Velvalgt tatovering

Den smukke tv-vært har valgt at få skrevet ´Its cool to be kind´, som oversat betyder ´Det er sejt at være venlig´, på hendes underarm. På billedet som Ibi Støving delte med vennerne på Facebook, kunne man se hendes nye tatovering, som ligner en der lige er blevet lavet.

 

Tatoveringen kan ses her


Læs også: Anne Lindfjelds vilde og farverige tatoveringer

Læs også: L.O.C er sprunget ud som tatovør

Læs også: Daniel Aggers enorme vikinge tatovering

Læs også: Mikkel Kesslers tatoveringer – Fik den første som 14-årig

 

Posted in Kropsudsmykning, Nyheder generelt | Tagged , , , | Leave a comment

Mikkel Kesslers tatoveringer - Fik den første som 14-årig

Mikkel Kessler var kun 14 år da han første gang røg under nålen, hos tatovøren. Siden hen har bokseren fået lavet en hele del flere tatoveringer.

Mikkel Kessler tatovering - Tattoo

Mikkel Kessler var kun 14 år da han fik lavet sin første tatovering, som idag er slettet.

Når man ser Mikkel Kessler uddele øretæver i bokseringen, er der ingen tvivl om at han er vild med tatoveringer. Han fik lavet den første allerede da han var 14 år gammel, som var efternavnet ´Kessler´ på skulderen. Her var det søsteren Linse Kessler der havde bestilt tid til Mikkel, hos tatovøren, og der var nerver på inden han skulle have sin nye skuldertatovering. Den unge Mikkel Kessler var nu alligevel ret stolt da han mødte op i skolen dagen efter, og kunne vise vennerne den nye tatovering. Siden Kesslers første tatovering på skulderen, er det blevet til en del flere.

Inspiration

Mikkel Kessler bliver tit spurgt om, hvad historien er bag hans tatoveringer, men for ham er der ikke den store historie bag. Som han selv har sagt i et interview til Ekstrabladet, så er der ikke den store historie bag, han kan bare godt lide det danske, mytologien omkring vikinger, aliens og science fiction figurer. Den første tatovering Kessler fik lavet på skulderen, som er slettet idag, var inspireret af den tidligere verdensmester i boksning Frank Olsen, som også havde skrevet sit efternavn på skulderen.
Siden den første tatovering har det taget om sig, og er blevet lidt en sport for Kessler, som han selv sagde i interviewet med Ekstrabladet.

Mikkel Kessler App

Kan du ikke få nok af Mikkel Kessler, så er der nu også lavet en mobil App, hvor du kan følge med i hans liv og hans historie. App´en er bygget op omkring bogen ’Kessler’, og som også indeholder helt unikke billeder af bokseren, bag kulisserne. Udover tekst og billeder fra bogen, indeholder app´en også videoklip, hvor Mikkel bla. fortæller om sine tatoveringer, og hans opvækst på Bryggen i København. Han fortæller også om de helt store boksekampe i hans karriere. App´en kan købes i App Store og koster 30 kr.

Se tv-klip hvor Mikkel Kessler fortæller om tatoveringer

Se flere billeder af Mikkel Kessler:

Mikkel Kessler tatoveringer - Tattoo Mikkel Kessler tatoveringer - Tattoo Mikkel Kessler tatoveringer - Tattoo Mikkel Kessler tatoveringer - Tattoo Mikkel Kessler tatoveringer - Tattoo Mikkel Kessler tatoveringer - Tattoo


Læs også: Rihanna skal beskyttes af falke tatovering

Læs også: Daniel Aggers enorme vikinge tatovering

Læs også: L.O.C er sprunget ud som tatovør

Læs også: Patrick Nielsens tatoveringer – Det handler om tillid til tatovøren

 

Posted in Nyheder generelt, Tatovering | Tagged , , , | Leave a comment

Daniel Aggers enorme vikinge tatovering

Daniel Agger vagte stor opsigt, i England hvor han bor, da han tilbage i 2011 fik lavet en enorm vikinge tatovering, som fylder hele ryggen.

Daniel Aggers kæmpe vikinge tatovering på ryggen

Landsholdsspilleren er vild med tatoveringer, og kan nu også føje en tatovering i håndfladen til samlingen.

Der er ikke meget tvivl om at fodboldspilleren Daniel Agger er ret glad for tatoveringer, men noget tyder også på at han er tæt på fuldstændig ligeglad med, hvad folk tænker om den gigantiske vikinge tatovering der nu ruller sig ud over hele hans ryg. Det understøtter den latinske tekst i Aggers tatovering i hvert fald. Der står nemlig ’Mors Certa, Hora Incerta’, som oversat betyder ’Døden er sikker, tidspunktet er ikke’.
Daniel Agger har længe vist sine tatoverede arme frem, men valgte altså at få udsmykket hele ryggen med en kæmpe vikinge tatovering. I tatoveringen indgår bla. en lidt småirriteret Holger Danske, en kirkegård, Dannebrog og et latinsk vers. Alt sammen er flettet sammen i en tæt pakket og detaljeret ryg-tatovering, som nu kan ses når fodboldspilleren smider trøjen efter kampene.
Ekstrabladet lavede på et tidspunkt en undersøgelse, hvor de spurgte læserne, hvad de synes om Daniel Aggers tatoveringer, og her var delte meninger om den store ryg tatovering. De fleste syntes dog at tatoveringen var et flot stykke kunstværk.

Aggers ulovlige tatovering

Mens Aggers tatoveringer er af en karakter, som tidligere har kunne dækkes af en langærmet trøje, så er det nu ikke længere muligt for landholdsspilleren. Han har nemlig taget skridtet fuld ud og fået lavet en tatovering inde i håndfladen, som altså kunne ses under kampene i dette års EM. Tatovering ligner en sol, og en sådan tatovering er ikke lovlig at få lavet i Danmark, så mon ikke den er blevet lavet hjemme i Liverpool, hvor Daniel Agger bor.
Flere billeder af Daniel Agger:

Daniel Aggers tatoveringer Daniel Aggers tatoveringer Daniel Aggers kæmpe vikinge tatovering på ryggen Daniel Aggers dannebrog tatovering Daniel Aggers kæmpe vikinge tatovering på ryggen Daniel Aggers tatoveringer


Læs også: Rihanna skal beskyttes af falke tatovering

Læs også: L.O.C er sprunget ud som tatovør

Læs også: Disney inspireret eventyr tatoveret på hele ryggen

Læs også: Patrick Nielsens tatoveringer – Det handler om tillid til tatovøren

 

Posted in Kropsudsmykning, Nyheder generelt, Tatovering | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Rihanna skal beskyttes af falke tatovering

Rihanna kan nu føje endnu en tatovering til hendes samling. Udover de 16 andre tatoveringer, så har hun nu fået lavet en falk der skal beskytte hende.

Rihanna skal beskyttes af falke tatovering

Rihanna viser sin nye falke tatovering frem til sine fans på Twitter.

Den 24-årige superstjerne, Rihanna, er ikke bleg for at vise sig selv frem for offentligheden, hverken når det gælder udfordrende tøj, nøgenhed, ekstreme tatoveringer eller voldelige eks-kærester.
I weekenden kunne hun så vise en ny tatovering frem, som intet har noget med eks-kæresterne Drake eller Chris Brown at gøre. Den unge sangerinde har denne gang fået lavet en tatovering på anklen, og det blev delt med alle hendes Twitter-fans i weekenden.

Hvad forestiller den?

Tatoveringen på Rihannas ankel forestiller en falk, som hun linker følgende tekst til: - Falk: et lys, der altid lyser i mørket! Lukker aldrig øjnene, når de sover, skrev hun på Twitter.
Rihanna har i forvejen en del andre tatoveringer. Hun har bla. en pistol på brystkassen, en masse forskellige stjerner over hele kroppen, noder på fødderne, love tatoveret på sin finger og et kors på halsen.
På et tidspunkt kunne Rihanna også vise offentligheden en tatovering henover knoerne, hvor der stod ´thug life´, men rygterne går på at det var en falsk tatovering.

Du kan se Rihannas nye falke tatovering her


Læs også: To ud af tre fortryder ferie tatoveringer

Læs også: Anne Lindfjeld lægger billeder af kejsersnit på sin blog

Læs også: L.O.C er sprunget ud som tatovør

Læs også: Disney inspireret eventyr tatoveret på hele ryggen

 

Posted in Kropsudsmykning, Nyheder generelt | Tagged , , , , | Leave a comment