Tattoo salonen på Tv3+ kommer helt ind under huden

Hvis du er en af dem der har fulgt med i Tattoo salonen på Tv3+ så har du bla. lært Jonas og Morten at kende, som er henholdvis indehaver og piercer i “The old barber shop” i kernen af København. Seerne har også mødt den unge mand Marlle Black, og fået et indblik i hans fritids hobby, som er at blive hængt op i kroge.

Tattoo salonen på TV3

Tattoo salonen på TV3

Programmet der bliver sendt på Tv3+ har meget at byde på. Den timelange serie lukker os indenfor til en subkultur, hvor der hersker helt andre æstetiske regler end de fleste almindelige mennesker kender til. Ud fra traileren til programmet, kan Tattoo salonen nemt virke som en flad serie. Men det er den bestemt ikke. Tv-serien formår nemlig at tage seerne med ind i en spændende og fascinerende verden, og kommer i mere end én forstand helt ind under huden.

Skyd fordommene ned

Udtalelserne fra de medvirkende i serien, alle med tatoveringer og piercinger, sender et stærkt budskab. Nemlig at vi godt kan pakke fordommene om tatoverede mennesker sammen, og at man ikke nødvendigvis altid skal skue hunden på hårene. Der kan nemlig være gemt nogle yderst rare og spændende personligheder bag de tæt tatoverede kroppe. Programmet er samtidig godt pakket med mindeværdige oneliners og billeder der bliver siddende på nethinden.
Formålet med programmet er at give et indblik i en anden verden, og lade menneskerne fortælle historien bag deres tatoveringer. De medvirkende får mulighed for at fortælle hvorfor de har ladet sig stikke med blækfyldte nåle i huden, og give seerne en idé om hvor betydningsfuld en tatovering kan være for den person der har fået den lavet.

Inspireret af TLC´s ´LA Ink´

Tv-konceptet er afprøvet, Tattoo salonen er nemlig inspireret af den amerikanske tv-serie LA Ink. I dette program endte det med at hele verden kom ind på livet af den kvindelige tatovør Kat von D, og hendes medarbejderstab, i tattoo salonen i Los Angeles. Selvom programmet ikke er originalt så gør det ikke noget, for den danske serie er sat rigtigt godt sammen, både visuelt og fortællemæssigt. Tattoo salonen på TV3+ er godt fjernsyn, da det gør os en hel del klogere på vores medmennesker, og der bliver fægtet mod nogle af de fordomme som eksisterer hos danskerne.
“Tattoo salonen” sendes på TV3+ mandage kl. 21.00


Læs også: Anne Lindfjelds vilde og farverige tatoveringer

Læs også: Farlige tatoveringsfarver forbydes

Læs også: MEDINA: Det betyder mine tatoveringer

 

This entry was posted in Nyheder generelt and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Skriv en kommentar: Hvis du vil kommentere en anden kommentar, klik på "Reply to {NAME} ↵" button under kommentaren!


Copyright 2011-2012 - [email protected]

Sitemap