Kinesisk

Kinesiske Tatoveringer har altid været utroligt populære. På et tidspunkt kun for de rige kriminelle og mafiaen. Nu lader det til at Hollywood-berømtheder synes har fanget mysteriet og fornemmelsen af Det Fjerne Østen. Selv om det er ubestrideligt, at klassiske kinesiske tatoveringer er en attraktion, der nemt kan blive værdsat, uanset om man kan forstå de ofte subtile betydninger eller ej.
Æstetik bør være det primære hensyn ved at blive tatoveret, og kinesiske tegn er meget velegnet til dette formål. Mens tatoveringer altid har været samtale stykker, kan kinesiske tatoveringer tilføje endnu et element, da den typiske beskuer formentlig vil bede dig om betydningen af tatoveringen, som giver brugeren mulighed for at forklare historien bag beslutningen om at foretage en sådan varig erklæring .
Kinesisk tatovering
Kinesisk tatovering
Forhåbentlig har den person, der er blevet kinesisk tatoveret forberedt sig og researchet tegnene inden de er blevet tatoveret. Nogle ikke-kinesiske talere har uforvarende tatoveret deres kroppe med kinesiske symboler, der oversat bliver meningsløst.
De mest almindelige kinesiske tatoveringer er dem, som formodes at repræsentere ideer og kvaliteter som kærlighed og styrke. Husk på, at begreberne er rettet mod engelsk som modersmål, og på dette niveau “fred, kærlighed og lykke” er let forståelige.
Men før du kører ud til studiet for at få en færdig bør du gøre din forskning. Valg af en kinesisk tatoveringer fortjener omhyggelig undersøgelse og opmærksomhed. Det burde have mindre at gøre med stil og mere at gøre med din karakter, arbejde og værdier.
I århundreder har den kinesiske drage været et symbol på magt og mystik. Afbilledet utallige steder, både i den østlige og vestlige verden, har dragen provokeret manden til at frygte og tilbede den. I middelalderens Europa, var det en blodtørstig, ildsprudlende figur. Dens ondsindethed og frygtløshed slog terror i alt. Men i Asien er det det modsatte. Den mægtige Drage er et mytisk bæst lang fejret for sin godhed, intelligens og gode vilje. Den kinesiske drage har været et fælles symbol på fjernøstlige kulturer.


I virkeligheden er kinesere over hele verden kærligt kendt som “lunge de Chuan ren”, eller “efterkommere af dragen.” Der er flere forskellige arter af kinesiske drager. “Horned Dragon” er anset for at være den mægtigste. Himlens drage understøtter himlen og beskytter guderne. Jordens drage bestemmer over alle på jorden. Den Spirituelle drage styrer vind og regn. “The Treasure dragon” er målmanden af ædle metaller og ædelstene. ”The Winged dragon” er den eneste drage med vinger. ”The coiling drage” bor i havet. “The Yellow dragon” er en hornløs drage kendt for sin videnskabelige viden.
VN:F [1.9.18_1163]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.18_1163]
Rating: 0 (from 0 votes)
Kinesisk, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

Copyright 2011-2012 - [email protected]

Sitemap