Disney inspireret eventyr tatoveret på hele ryggen

20 jun, 2012

Den 27-årige Annfaye Kao fra Taichung, Taiwan, har selv stået for motivet til denne tatovering, som nu bølger sig henover hele hendes ryg. Tatoveringen er inspireret af Disney eventyr.

Disney inspireret eventyr tatoveret på hele ryggen

Her er et billede af den omfattende tatovering på ryggen af den 27-årige Annafaye fra Taiwan.

Om den 27-årige Annafaye vil slippe for at læse godnat historie, når hun en dag får børn, vides ikke. Det er i hvert fald muligt, for hun har nemlig fået tatoveret et helt eventyr på ryggen. Så inden børnene skal i seng, kan hun vende dem ryggen, og de kan selv drage på eventyr i hendes omfattende ryg tatovering.

Tatovøren bag, som hedder Ping, fik opgaven som er inspireret af Disney eventyret Snehvide og de syv små dværge. Dog med nogle justeringer, så det er ikke helt efter bogen. Dog er det lykkes for tatovøren, at få et flot og fuldendt stykke mosaik ud af arbejdet, som altså er printet permanent på ryggen af den 27-årige kvinde fra Taiwan.

Tre måneders arbejde

Det tog hele tre måneder at få lavet den store rygtatovering, da det er en yderst detaljeret tatovering. Annafaye selv fortalte, på en tatoverings-messe i Singapore, at det faktisk gjorde rigtig ondt at få dækket hele ryggen af en tatovering. Hun var faktisk i så meget smerte at hun på et tidspunkt gerne ville speede processen op, men heldigvis gav hun ikke op før den var helt færdig, og det er hun glad for idag.

Snehvide er en af Annafayes ynglings karakterer i film verdenen, og det er også hende selv der har designet tegningen til hendes store ryg-tatovering. Sådan sagde hun selv - “- Motivet startede i en drøm. Det minder mig om min barndom og min kærlighed til Snehvide, som er så smuk. Som lille pige forestillede jeg mig, at jeg var den smukke Snehvide i eventyret, så det virker som en god ting at have det på ryggen. Det vil altid minde mig om min prinsessedrøm som lille pige.


Læs også: Anne Lindfjelds vilde og farverige tatoveringer

Læs også: Zombie boy eller Rick Genest, 26 år og tatoveret overalt

Læs også: En tatovering der vibrerer når mobilen ringer

Læs også: MEDINA: Fans er vilde med Medinas tatoveringer

 

Flere lignende artikler