Zombie boy eller Rick Genest, 26 år og tatoveret overalt

Zombie boy, som i virkeligheden hedder Rick Genest er, trods sine kun 26 år, blevet kendt verden over pga. hans mange og specielle tatoveringer. Så har han også været med i en Lady Gaga musikvideo. Men hvem er han egentligt?

Zombie boy eller Rick Genest, 26 år og tatoveret overalt

Zombie boy eller Rick Genest, 26 år og tatoveret overalt

Rick Genest, som nok bedst er kendt som Zombie boy, er blevet kendt over hele verden for sine specielle tatoveringer. Han fik sin første tatovering som 16-årig og er nu tatoveret over størstedelen af kroppen. De mange tatoveringer har taget ham over seks år at få lavet, og har kostet tusindvis af dollars. Zombie boy er født i Châteauguay, en forstad til Montreal. Tatovøren bag Zombie boys helt unikke tatoveringer er tatovøren Frank Lewis, som også er fra Montreal. Zombie boy eller Rick Genest, udviklede som barn en svulst i hjernen, som han fik fjernet i en alder af 15 år, og allerede året efter startede han med tatoveringerne. Zombie boys mor mener at han ventede til han var 16 år, i respekt for forældrene, men så kunne han altså heller ikke holde sig tilbage længere.

Blev spottet af Lady Gaga

Den 5. marts 2010, blev der oprettet en fanside på facebook for Zombie boy og om hans usædvanlige form for tatoveringer, og den 19. november året efter, havde facebook siden fået hele 1,526,292 medlemmer. De mange medlemmer på facebook, og den store interesse for Zombi boy, gjorde også at Lady Gagas mode direktør Nicola Formichetti, spottede den unge mand med de mange tatoveringer. Herefter medvirkede Zombie boy i Lady Gagas musikvideo til sangen “Born This Way”, hvor Lady Gaga var sminket i stil med Zombie boy.
Zombie boy har senere haft en rolle i en musivideo for den polske popsanger ´Honey´. Videoen for sangen “Sabotaż” blev publiceret 19. januar 2012. Zombie boy har udover sine roller i musikvideoer, også gået forskellige modeshows rundt i verden og arbejdet som model for forskellige store firmaer, som er faldet for hans specielle udseende. Zombie boy har også været forbi Danmark et par gange, hvor han har besøgt bl.a. Tv2, og han kunne også opleves på årets Copenhagen Ink Festival, som blev afholdt i Carlsberg hallerne i København.
Flere billeder af Zombie boy / Rick Genest

Zombie boy - Rick Genest - Tatovering Zombie boy - Rick Genest - Tatovering Zombie boy - Rick Genest - Tatovering Zombie boy - Rick Genest - Tatovering Zombie boy - Rick Genest - Tatovering Zombie boy - Rick Genest - Tatovering

-

Læs også: Anne Lindfjelds vilde og farverige tatoveringer

Læs også: L.O.C er sprunget ud som tatovør

Læs også: En tatovering der vibrerer når mobilen ringer

Læs også: MEDINA: Fans er vilde med Medinas tatoveringer

 

This entry was posted in Kropsudsmykning, Tatovering and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Skriv en kommentar: Hvis du vil kommentere en anden kommentar, klik på "Reply to {NAME} ↵" button under kommentaren!


Copyright 2011-2012 - [email protected]

Sitemap